Λεβαδειακός: Δικαιώθηκε για τις κάρτες υγείας της Καλαμάτας και πάει για πρωτάθλημα!

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Λεβαδειακού για τις κάρτες υγείας της Καλαμάτας. Στο +6 οι Βοιωτοί και πάνε για πρωτάθλημα στον Νότιο Όμιλο. 

Λεβαδειακός: Δικαιώθηκε για τις κάρτες υγείας της Καλαμάτας και πάει για πρωτάθλημα!

Δεκτή έγινε από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του Λεβαδειακού για τον αγώνα με την Καλαμάτα και την αντικανονική συμμετοχή επτά παικτών που δεν είχαν αναθεωρήσει τις κάρτες υγείας τους.

Το πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 είχε απορρίψει αυτή την ένσταση.

Η έφεση έφεση των «πράσινων» που είχαν καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή επτά ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι των δύο ομάδων, οι οποίοι δεν είχαν αναθεωρήσει τις κάρτες υγείας τους αν και είχαν νοήσει πρόσφατα από κορονοϊό.

Έτσι το ματς κατακυρώθηκε υπέρ του Λεβαδειακού (είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα), επέβαλε στην Καλαμάτα πρόστιμο 8.000 ευρώ και της αφαίρεσε τρεις βαθμούς.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λεβαδειακός παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά και πάει στους 50 βαθμούς, ενώ από τους «ασπρόμαυρους» αφαιρούνται και τρεις επιπλέον βαθμοί (πέρα από αυτόν που πήραν στο γήπεδο) και πάνε στους 41.

Οι Βοιωτοί με το +6 πλέον από τη 2η Καλλιθέα, γίνονται το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο στον Νότιο Όμιλο της Superleague 2.