Super League 2: ΠΑΕ Αιγάλεω: «Λέμε όχι στον ρατσισμό»

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά του ρατσισμού (21/3), η διοίκηση του Αιγάλεω στέλνει το δικό του μήνυμα εναντίον των διακρίσεων

Super League 2: ΠΑΕ Αιγάλεω: «Λέμε όχι στον ρατσισμό»

Ευαισθητοποιημένοι και με κοινωνικές δράσεις οι επιτελείς του Αιγάλεω, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά του ρατσισμού στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά κάθε διάκρισης. Σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του «Σίτι» αναφέρει: «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού η 21η Μαρτίου και η ποδοσφαιρική οικογένεια του Αιγάλεω διαπνεόμενη από σταθερές αξίες όπως η ισότητα και ο σεβασμός τάσσεται κατά του ρατσισμού.

Το χρώμα του δέρματος, η καταγωγή ή η θρησκεία το καθενός δεν μπορεί να αποτελεί στην σημερινή μας κοινωνία αιτία αποκλεισμού για κανέναν άνθρωπο. Η διαφορετικότητα δεν μπορεί να αποτελεί αιτία διαχωρισμού.

Ως ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 είμαστε σταθερά απέναντι σε κάθε είδους διακρίσεων και αποκλεισμών και υπέρ της προάσπισης της ισότητας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Συμπεριφορές που καλλιεργούν τη μισαλλοδοξία, τις διακρίσεις και τις κοινωνικές ανισότητες δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας»..