Διγκόζης: «Είμαστε ο Πανσερραϊκός και πάντα παίζουμε για τη νίκη»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Άγγελος Διγκόζης μίλησε για το ματς με τον Ηρακλή αλλά κι αυτόν που ακολουθεί με τη Βέροια

 Διγκόζης: «Είμαστε ο Πανσερραϊκός και πάντα παίζουμε για τη νίκη»

Ο Άγγελος Διγκόζης μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός μετά τον αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή.

«Ξεκινάμε από το γεγονός, πως σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία καλή ομάδα καταφέραμε και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα δείξαμε δύο πρόσωπα. Από τη μία κάναμε το χειρότερο μας πρώτο ημίχρονο, τουλάχιστον όσο είμαι στην ομάδα και δίκαια βρεθήκαμε να χάνουμε. Από την άλλη όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς και με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου αδικούμαστε που τελικά δεν πήραμε και τη νίκη. Βγάλαμε πάθος, βγάλαμε ψυχή, συγκέντρωση, όλα όσα έλειπαν δηλαδή στο πρώτο μέρος. Όπως και να έχει κρατάμε ότι είναι ένας ακόμη βαθμός ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Έχουμε μπροστά μας ακόμη εννέα τελικούς και είναι υποχρέωση μας να δουλέψουμε, να δείξουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να έρθουν οι νίκες και να φύγει η ομάδα από τη θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Πρέπει να το κάνουμε, δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας για αυτή την ομάδα», είπε ο προπονητής της ομάδας των Σερρών, Άγγελος Διγκόζης.

Για τον αγώνα με τη Βέροια που ακολουθεί τόνισε:

«Ακόμη ένα δύσκολο ματς, με τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία, αλλά ως εκεί. Είμαστε ο Πανσερραϊκός και με όποιον κι αν παίζουμε πάμε πάντα για τη νίκη. Αυτό επιτάσσει η ιστορία και η φανέλα αυτής της ομάδας και ακόμη πιο πολύ αυτή τη στιγμή το κίνητρο μας. Για αυτό και θέλω να απευθύνω κι ένα κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο, να μας στηρίξει και να μπορέσουμε να του το ανταποδώσουμε».