ΑΕΚ Β' - Ζάκυνθος 1-0: Επιστροφή στις νίκες για «κιτρινόμαυρους» και πρώτη με Παναγιωτάρα!

Η ΑΕΚ Β' μετά από πέντε αγωνιστικές επανήλθε στα τρίποντα νικώντας, στη Ριζούπολη, με 1-0 την, ουραγό, Ζάκυνθο που αγωνιζόταν με 10 από το 28' (αποβολή Πατσιογεώργου) χάρη σε γκολ του Γιούση στο 85'. Παρθενική νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» επί των ημερών Παναγιωτάρα.

ΑΕΚ Β' - Ζάκυνθος 1-0: Επιστροφή στις νίκες για «κιτρινόμαυρους» και πρώτη με Παναγιωτάρα!

Έχοντας συγκομιδή δύο πόντων στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές παρατάχθηκε στη Ριζούπολη η ΑΕΚ Β' στο εναρκτήριο ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League 2 και χρειάστηκε να φτάσει στο... «παρά πέντε» για να καταβάλλει, με το μίνιμουμ σκορ, την ουραγό του 2ου ομίλου Ζάκυνθο που έπαιζε από το 28ο λεπτό με παίκτη λιγότερο.

Τότε ο γκολκίπερ Πατσιογεώργος αντίκρισε την κόκκινη γιατί έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής με τα χέρια και το δύσκολο έργο των «νησιωτών» έγινε έτι δυσκολότερο.

Ωστόσο κράτησαν τους «κιτρινόμαυρους» (που προέρχονταν από 3 σερί ήττες) ως το 85' που το τέρμα του Γιούση έκανε τη διαφορά.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη με τον Νίκο Παναγιωτάρα στον πάγκο που ανέλαβε μετά τον...προβαβισμό του Οφρυδόπουλου στην πρώτη ομάδα.

Όσο για τους, προερχόμενους από δύο ισοπαλίες, Ζακυνθινούς έμειναν για 4ο αγώνα μακριά από την επιτυχία.

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Μιτάι, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μπάμπης (46′ Τζούντα Γκαρσία), Μουστακόπουλος (87′ Κορομηλάς), Γερολέμου, Γιούσης, Κοσίδης (87′ Μπούσης), Ευθ. Χριστόπουλος (46′ Ρουκουνάκης).

Ζάκυνθος (Νόλης): Πατσιογιώργος, Καραμί, Κούνια, Σοάρες, Καλλιβωκάς, Κιτόκο (90' Κάρδαρης), Νικολακόπουλος, Κοναγκάγια (32′ Λάμπογλου), Μπαζάν (90' Σούρμπης), Ρουκουά (32′ Μέντες), Σαούλ (70' Ματέους).

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Κομισοπούλου (Χανίων)