Ρόδος - ΑΕΚ Β΄ 1-0: Επιστροφή στις νίκες τα «ελάφια», αμφισβητούν το γκολ οι «κιτρινόμαυροι» (vid)!

Η Ρόδος επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ Β' στο εξ αναβολής ματς της 14ης αγωνιστικής επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από 8 αγωνιστικές, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» φωνάζουν ότι η μπάλα στο γκολ του Χίσι (30') δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή!

Ρόδος - ΑΕΚ Β΄ 1-0: Επιστροφή στις νίκες τα «ελάφια», αμφισβητούν το γκολ οι «κιτρινόμαυροι» (vid)!

Έναν πόντο τις τελευταίες 8 αγωνιστικές είχε συγκομιδή η Ρόδος μέχρι που κατέφθασε στο «σμαραγδένιο νησί» η ΑΕΚ Β'.

Τα «ελάφια» επικράτησαν με το μίνιμουμ σκορ των «κιτρινόμαυρων» που, ωστόσο, φωνάζουν ότι το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, το οποίο πέτυχε, με κεφαλιά (μετά από φάουλ του Τσάβες...), ο Χίσι (30') δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς δεν πέρασε κατά την άποψη των ανθρώπων της την νοητή γραμμή του τέρματος!

Η διαιτητική ομάδα, ωστόσο είχε διαφορετική άποψη κατακυρώνοντας το και υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην 3η διαδοχική τους ήττα.

Η ομάδα του Παναγιωτάρα (ακόμη δεν έχει κερδίσει με εκείνον στον πάγκο η ομάδα) προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά πιο κοντά στο γκολ έφτασαν οι γηπεδούχοι στο 86: ο Σάαντο έπιασε πλασέ στην κίνηση και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ!

Ρόδος (Χατζηνικολάου): Θεοδωράκης, Σουλάι (59′ Καραγεώργης), Χύσι, Καψάλης, Μακρυδημήτρης, Τσάβες, Νικολόπουλος, Σαάντο, Μαρτσάκης (77′ Μίγγος), Βουργουντζής (81′ Δελαπόρτας), Αδαμάκης.

ΑΕΚ Β' (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Παρράς, Ραντόνια, Μουστακόπουλος (78′ Ρουκουνάκης), Μπάμπης (67′ Μιτάι), Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (57′ Χριστόπουλος), Γερολέμου, Ιατρούδης (57′ Κοσίδης).

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Τοροσιάδης, Τυριακίδης (Δράμας)

Κίτρινες: Τσάβες, Σάαντο, Νικολόπουλος