Ολυμπιακός Β' - Ηρακλής 0-0: Δεν μπορούσαν να σκοράρουν...

Σε ματς με αρκετές φάσεις και καλές ευκαιρίες παρά τις καιρικές αντιξοότητες, Ολυμπιακός Β' και Ηρακλής έμειναν στο 0-0

Ολυμπιακός Β' - Ηρακλής 0-0: Δεν μπορούσαν να σκοράρουν...

Παρά τις προσπάθειες και τις καλές στιγμές που είχαν αμφότεροι, Ολυμπιακός Β' και Ηρακλής έμειναν στο 0-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη σε ένα πολύ δυνατό ματς με μεγάλο πάθος, αλλά και με εξτρά δυσκολία για τους παίκτες των δύο ομάδων τις κακές καιρικές συνθήκες και ειδικά τον δυνατό αέρα που έπνεε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε πολύ δυνατά παρά τον κόντρα άνεμο και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 5' με τον Σουρλή που αστόχησε από σούπερ θέση μετά το γύρισμα του Βοΐλη, ενώ στο 10' ο γκολκίπερ του Ηρακλή εξουδετέρωσε δύσκολα το σουτ του Κωστή. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και είχαν μακρινό καλό σουτ λίγο άουτ από τον Ναπολιτάνο στο 18'. Ενώ απείλησαν με τον Πατράλη στο 34' και με απευθείας κόρνερ του Ναπολιτάνο στο 35' που έδιωξε δύσκολα ο Τζολάκης. Το παιχνίδι είχε πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και μια ακόμη φάση πριν από το ημίχρονο με ένα σουτ του Πήλιου λίγο άουτ από καλή θέση.

Πάλι μπήκε φουριόζα η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα στην επανάληψη και είχε καλές στιγμές με τον Κωστή στο 47' και τον Βοΐλη στο 48', ενώ στο 55' ο Λιάτσος παραλίγο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ο Ηρακλής είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Τομάς στο 63' μετά την προσπάθεια του Άλεξιτς, σε φάση που θύμισε εκείνη του Σουρλή στο ξεκίνημα. Οι παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη έφτασαν τρεις φορές κοντά στο γκολ από το 71' έως το 73' με δύο αποκρούσεις του Μπαγκαλιάνη λίγο έξω από την εστία και μια προσπάθεια από κοντά του Χρουσιέλ που επίσης έφυγε έξω! Στο 80' ο Βοΐλης δεν έκανε καλό κοντρόλ κοντά στην εστία και έχασε την τελική προσπάθεια. Και στο 87' ο φορ του Ολυμπιακού αστόχησε στο τελείωμα από τη σέντρα του Νίκολιτς στην τελευταία σημαντική φάση του ματς αφού στο φινάλε μια καλή ατομική προσπάθεια του Νταμπό δεν ολοκληρώθηκε.

Από τον διαιτητή Ματσούκα (Αιτωλοακαρνανίας) είδαν κίτρινη οι Άλεξιτς, Πατράλης, Μασούρας, Παπαστεριανός, Σουρλής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Τζολάκης, Καρμπόβνικ (89' Νταμπό), Αποστολόπουλος, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Ντόι, Σουρλής, Κωστή (71' Νίκολιτς), Λιάτσος (66' Μαρίνος), Μπα, Βοΐλης (89' Πινακάς)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Πήλιος, Σγουρής (46' Χρουσιέλ), Α. Παπαστεριανός, Πανάγου, Τομάς (92' Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο (77' Σίλβα), Πατράλης, Μασούρας (77' Κάκκο), Άλεξιτς, Καρτσαμπάς (92' Μπαστακός)