Χανιά - ΑΕΚ Β' 2-1: Το γύρισαν στο 92' τα «δελφίνια» παίζοντας με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα!

Η αποβολή (62') του Ζίγκα Λάτσι ήταν κομβική για την εξέλιξη του αγώνα Χανιά - ΑΕΚ Β' αφού τα «δελφίνια»,που έχαναν, επικράτησαν με ανατροπή 2-1, στο 92ο λεπτό!

Χανιά - ΑΕΚ Β' 2-1: Το γύρισαν στο 92' τα «δελφίνια» παίζοντας με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα!

Επιστροφή στις επιτυχίες για τα Χανιά μετά το τέλος του αήττητου σερί 13 αγώνων, στην Καισαριανή, με την Κηφισιά.

Τα «δελφίνια», με μπόλικο... σασπένς, επικράτησαν 2-1 της ΑΕΚ Β' που προηγήθηκε, αλλά για μισή ώρα έπαιξε με παίκτη λιγότερο και κατέρρευσε.

Η ομάδα του Παναγιωτάρα (ούτε η τρίτη του παρουσία στην άκρη του πάγκου έφερε τη νίκη...) προηγήθηκε με πέναλτι (ανατροπή του Γερολέμου από Κουζαβασίλη) του Γιούση (49'), αλλά έμεινε με δέκα παίκτες στο 62' λόγω αποβολής του Λάτσι (2η κίτρινη) και οι Χανιώτες ανέτρεψαν το σκορ με τους Κολλά (80', μετά την συνεργασία Βασιλόγιαννη - Βάρκα) και Τριανταφυλλάκο (92'), από γύρισμα του Καψάλη.

Έτσι η ΑΕΚ Β' γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα της και έμεινε μακριά από τις επιτυχίες για 4ο αγώνα.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι (81′ Καψάλης), Ζιούλης, Παντεκίδης, Κογιέτε (70′ Καμαρά), Παναγιωτούδης, Κάρλος (81′ Βασιλακάκης), Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας, Κόλα (58′ Κολλάς).

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Γκίνης, Σταμούλης, Μπούσης (78′ Παρράς), Λάτσι, Γιαννούτσος, Μουστακόπουλος, Μπάμπης, Γερολέμου (66′ Αρβανίτης), Γιούσης (78′ Τζούντα Γκαρσία), Μιτάι, Κοσίδης (70′ Ε. Χριστόπουλος).