Παναθηναϊκός Β' - Εργοτέλης 0-0: Έμειναν στις ευκαιρίες οι «πράσινοι»

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Παναθηναϊκός Β' απέναντι στον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 2.

Παναθηναϊκός Β' - Εργοτέλης 0-0: Έμειναν στις ευκαιρίες οι «πράσινοι»

Παρότι ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και είχε τη «μερίδα του λέοντος» στις ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός Β' έμεινε στην ισοπαλία και απέναντι στον Εργοτέλη, μη μπορώντας να ξεφύγει από το 0-0.

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των Κρητικών, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στον αντίποδα, ο Εργοτέλης προσπάθησε να πιέσει ψηλά και το κατάφερε αρκετές φορές, χάνοντας επίσης κάποιες καλές ευκαιρίες να «σοκάρει» τους γηπεδούχους στις αντεπιθέσεις. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β': Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Κούτσιας, Ηλιάδης (80’ Θεοχάρης), Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης (89’ Καραμπάς), Καρβούνης (70’ Σερπέζης), Σαρδέλης (71’ Μαραθωνίτης), Τσιριγώτης (89’ Ματσαδές).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέλιος, Πέιος, Κωστανάσιος (71’ Κουτάντος), Βουτσάς (46’ Νεράλ), Κόνραντ (83’ Ορέστη), Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Αλεξάκης (62’ Πατρινός), Ποζατζίδης, Αμπντουλαχί, Κολά.