ΠΑΕ ΑΕΛ για τη δικαίωση ΠΑΣ: «Από τη χαρά τους Νιόπλιας και Μπούσης ψήνουν αρνιά»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη δικαίωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. 

ΠΑΕ ΑΕΛ για τη δικαίωση ΠΑΣ: «Από τη χαρά τους Νιόπλιας και Μπούσης ψήνουν αρνιά»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Πληροφορηθήκαμε ότι η Επιτροπή Αθωώσεων «Εφέσεων» της Ε.Π.Ο. κατεξευτέλισε την Ανεξάρτητη Αρχή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τους καθηγητές που την απαρτίζουν, αλλά και τον Πρόεδρο Πρωτοδικών που απαρτίζει το Πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League 1 και αποφάσισε ότι η μεταβίβαση του 51% των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα με συμβολαιογραφικά έγγραφα στον Γιάννη Αυδή τον συνέταιρο του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Πολυχρόνη Συγγελίδη που λίγες μέρες πριν είχε πουλήσει το ακίνητο του στρατηγείου του ΝΑΤΟ στην Θεσσαλονίκη, την 27/2/2015, χωρίς την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν έγινε ποτέ και μάλλον τα συμβόλαια δεν αφορούσαν την μεταβίβαση, αλλά της Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι επέστρεψε τους 5 βαθμούς που χαριστικά, αντί του υποβιβασμού, είχαν αφαιρεθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα και του επέστρεψαν τους 5 βαθμούς.

Μετά από αυτή την εξέλιξη από την χαρά τους ο Νιόπλιας και ο Μπούσης ψήνουν αρνιά και αύριο στην κλήρωση των play of fαντί του Χριστοβασίλη θα εμφανιστεί ο Πουρσανίδης μαζί με τον Γεραπετρίτη.

Όλοι εμείς στην ΑΕΛ βλέπουμε βουλευτικές εκλογές τον Μάιο.

Στην Επιτροπή Εφέσεων ενώ εξετάστηκε όχι η επιβολή ποινής, αλλά και η ουσία της υποθέσεως κατά παγκόσμια πρωτοτυπία δεν κλητεύθηκε ποτέ η ΑΕΛ αν και ήταν η καταγγέλλουσα.

Είμαστε περίεργοι να μάθουμε πως η Επιτροπή «Αθωώσεων» της Ε.Π.Ο. έκανε «γαργάρα» τα συμβόλαια μεταβιβάσεως του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αλλά είναι τυχεροί γιατί αυτή την στιγμή δεν έχουμε άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αγωνιζόμαστε στην Super League 2 και η υπόθεση εξετάστηκε μετά από ένα χρόνο».