Απόλλων Πόντου για το ματς με ΠΑΟΚ Β’: «Κανένας δεν κατάφερε να δει την παράβαση»

Πυρ και μανία με τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ είναι στον Απόλλωνα Πόντου. 

Απόλλων Πόντου για το ματς με ΠΑΟΚ Β’: «Κανένας δεν κατάφερε να δει την παράβαση»

Ο Απόλλων Πόντου με δύο πέναλτι έχασε από τον ΠΑΟΚ Β’ με 2-1 την Κυριακή (6/3), με την ομάδα της Καλαμαριάς να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Πουλικίδη.

«Η ομάδα μας ηττήθηκε 2-1 από τον Π.Α.Ο.Κ Β΄, στο γήπεδο του Μακεδονικού, σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στα δύο πέναλτι που καταλόγισε υπέρ των αντιπάλων μας ο εκ Δράμας διαιτητής Πουλικίδης.

Ιδιαίτερα στον καταλογισμό του δεύτερου πέναλτι, στο 84ο λεπτό, κανείς από την ομάδα μας δεν κατάφερε να δει την (υποτιθέμενη) παράβαση για χέρι του Δημήτρη Αμαραντίδη. Πρόκειται για την φάση που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα – με την εύστοχη εκτέλεση του Γκορντεζιάνι – και κόστισε την αποβολή του αρχηγού του Απόλλωνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζίμα, που κέρδισε ο ίδιος από τον Αμαραντίδη στο 8ο λεπτό, αλλά επίσης δεν είδαμε τον λόγο που καταλογίστηκε φάουλ εναντίον της ομάδας μας και από την εκτέλεσή του προήλθε ο (σωστός) καταλογισμός του πέναλτι.

Γενικότερα μας διέφυγαν πολλές φάσεις, οι οποίες οδήγησαν τον διαιτητή του αγώνα σε συγκεκριμένες αποφάσεις. Ο Απόλλων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ήταν πολύ ανώτερος του αντιπάλου και παρά το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Ρούνεϊ στο 72ο λεπτό, έφυγε ηττημένος από το γήπεδο», ανέφερε το δελτίο Τύπου των Ποντίων.