Τρίκαλα - Βέροια 1-2: Έβγαλε αντίδραση και περιμένει την ΑΕΛ (highlights)

Επιστροφή στις νίκες για τη Βέροια που λύγισε 2-1 τα Τρίκαλα εκτός έδρας, λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί την ΑΕΛ στο ντέρμπι κορυφής. Πασάς (8') και Μούργος (64') τα γκολ των φιλοξενούμενων. Για τους Θεσσαλούς είχε ισοφαρίσει ο Ελευθεριάδης (54'). 

Τρίκαλα - Βέροια 1-2: Έβγαλε αντίδραση και περιμένει την ΑΕΛ (highlights)

Επιστροφή στις νίκες για τη Βέροια, λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί την ΑΕΛ στο ντέρμπι κορυφής. Η «βασίλισσα του βορρά» επικράτησε 2-1 των Τρικάλων εκτός έδρας για την 22η αγωνιστική και άφησε πίσω της το βαρύ 5-2 από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού παραμένουν οι Θεσσαλοί.

Για την πρωτοπόρο του ομίλου που αγωνίστηκε χωρίς τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο, καθώς ο έμπειρος τεχνικός είναι θετικός στον κορονοϊό, ο Πασάς έκανε το 0-1 μόλις στο 8ο λεπτό. Αυτό ήταν και το 16ο τέρμα του Έλληνα στράικερ στο πρωτάθλημα.

Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν με τον Ελευθεριάδη στο 54' αλλά δεν το... χάρηκαν αφού ο Μούργος με ωραίο τελείωμα στο 59' έδωσε ξανά προβάδισμα στη Βέροια.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί:
Μπαλτάς, Οικονόμου (Αχαΐας)

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιεσι, Νιάρος, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Κεγαχιας, Ελευθεριάδης, Πέλκας, Ιωαννιδης, Μπαξεβάνος, Ευθυμίου (38′ λ.τ Μυλόπουλος - 71' λ.τρ Μανίσογλου).

Βέροια (Βεργώνης): Βελλίδης, Μουχαλής, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (89' Μπλέτσας), Μούργος (89' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (83' Κάτσε), Φοφανά (64' Πόζογλου), Πασσάς (89' Καπνίδης).