Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ Β' 3-1: «Οξυγόνο» οι Βολιώτες, κόβοντας τα φτερά του «δικεφάλου του βορρά»!

Ο, μέχρι την έναρξη της εξ αναβολής αναμέτρησης, ουραγός Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε, 3-1, του ΠΑΟΚ Β' και τον κράτησε μακριά από τις επιτυχίες για τρίτο διαδοχικό αγώνα

Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ Β' 3-1: «Οξυγόνο» οι Βολιώτες, κόβοντας τα φτερά του «δικεφάλου του βορρά»!

Τελευταίος ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου στον 1ο όμιλο της Super League 2, μέχρι την έναρξη της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 13η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ Β', αλλά νικώντας, με 3-1, όχι μόνο έπαψε να είναι στον ...πάτο του βαθμολογικού πίνακα αλλά και υποχρέωσε τον αντίπαλο του για 3ο διαδοχικό ματς να μείνει δίχως επιτυχία.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βούζα ήταν ο Ξύδας σκοράροντας δις (στο 2ο λεπτό με την βοήθεια της ...πλάτης του αντίπαλου γκολκίπερ, ενώ στο 33' με μονοκόμματο σουτ από σέντρα του Γραικού), ενώ το τρίτο γκολ πέτυχε ο Φιλίποβιτς (44' κεφαλιά από κόρνερ του Κουντουριώτη).

Για την ομάδα του δικεφάλου του βορρά (σ. ένας πόντος συγκομιδής σε 3 αγωνιστικές...) ισοφάρισε προσωρινά (27') ο Παναγιώτου μετά από κόρνερ του Γαϊτανίδη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γκαρσία προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά έπεσαν πάνω σε έναν έξοδο Ξενοδόχοβ.

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Ντιαμπί (68’ Ντος Σάντος), Μάνγκα (68’ Κόλα), Ξύδας (73’ Σιαφά), Κουντουριώτης (73’ Μαρκοπουλιώτης), Γκαργκαλατζίδης (57’ Κότος), Βερνάρδος.

ΠΑΟΚ B' (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης (46’ Τάχατος), Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Ουεντραογκό, Γιαξής (36’ λ.τ. Γρόσδης), Γαϊτανίδης (70’ Φασίδης), Τσοπούρογλου, Σμυρλής (46’ Πανίδης), Γκορντεζιάνι (46’ Τζίμας).