Ιμπαγάσα: «Κακό αποτέλεσμα, καλή απόδοση»

Απογοητευμένος από την ήττα του Ολυμπιακού Β΄ με 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας δήλωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, λόγω των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν και χάθηκαν από τους παίκτες του. 

Ιμπαγάσα: «Κακό αποτέλεσμα, καλή απόδοση»

Ο Ολυμπιακός Β' έχασε 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας για το πρωτάθλημα της Superleague 2 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, παρά το γεγονός ότι είχε παίκτες από την πρώτη ομάδα (Φορτούνης, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Σουρλής, Τζολάκης), αλλά και πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ, μεταξύ των οποίων και δύο δοκάρια.

Η εμφάνιση ήταν καλή, αλλά το αποτέλεσμα (ειδικά σε μία επικίνδυνη φάση μόνο από τον αντίπαλο) δεν θα μπορούσε να αφήσει ικανοποιημένο τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός τεχνικός έδωσε σύνθημα για το ματς με τον Πανσερραϊκό και τόνισε τη δυνατότητα για καλή δουλειά αφού θα υπάρχει διάστημα ξεκούρασης.

Οι δηλώσεις του Ιμπαγάσα:

«Είμαστε απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα που πιστεύω ότι είναι άδικο. Η διαφορά ήταν πως οι αντίπαλοι με μία ευκαιρία έκαναν γκολ ενώ εμείς με πολλές ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τόσο από αυτά της U23 όσο και από τα παιδιά της πρώτης ομάδας. Χάσαμε διότι δεν σκοράραμε στις φάσεις που δημιουργήσαμε οι οποίες ήταν αρκετές.

Ακολουθεί ρεπό την επόμενη εβδομάδα οπότε θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε παραπάνω. Κοιτάμε να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι σε δέκα μέρες με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας».