Ολυμπιακός Β’ - Απόλλων Λάρισας 0-1: Δύο δοκάρια οι Πειραιώτες, νίκη των Θεσσαλών από το πουθενά

Ο Ολυμπιακός Β’ έχασε τα... άχαστα, είχε δύο δοκάρια, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 0-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας στον Ρέντη για την 21η αγωνιστική της Super League 2

Ολυμπιακός Β’ - Απόλλων Λάρισας 0-1: Δύο δοκάρια οι Πειραιώτες, νίκη των Θεσσαλών από το πουθενά

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός Β’ από τον Απόλλωνα Λάρισας στις εγκατάσεις του Ρέντη, με τους Πειραιώτες να έχουν στην ενδεκάδα τους τον Τζολάκη, τον Σουρλή, τον Φορτούνη, τον Καρμπόβνικ και τον Ανδρούτσο. Μια ήττα (ή αν θέλετε ένα διπλό για τους Θεσσαλούς) που ήρθε από το... πουθενά.

Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο, την κατοχή (64-36%) και «πυροβολούσαν» την εστία του Αστρά, αλλά πότε έβρισκαν τα δοκάρια και πότε ο γκολκίπερ του Απόλλωνα έπιανε τις... κάλτσες του!

Στο 11’ ο Φορτούνης είδε τον Αστρά να λέει «όχι» σε «κεραυνό» του και στο 12’ πάλι ο Φορτούνης μετά την ασίστ του Βοϊλη σούταρε, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς, έγινε νέο σουτ, ξανά κόντρα στους αμυντικόυς και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Αστράς στη συνέχεια κράτησε όρθιο τον Απόλλωνα τρεις φορές σε μία κεφαλιά του Βοϊλη (15’) και σε άλλες δύο ενέργειες του Ανδρούτσου (24’ σουτ, 32’ κεφαλιά). Στο 44’ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 1-0, αλλά η προσπάθεια του Σουρλή σταμάτησε εκ νέου στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες με τους Μαρίνο (52’, άουτ), Βοϊλη (53’, μπλόκαρε ο Αστράς) και Αλγκασίμ Μπα (69’, άουτ).

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα ο Ολυμπιακός θα έβρισκε δίχτυα, ο Απόλλων Λάρισας στην πρώτη του ουσιαστικά σοβαρή ευκαιρία, κατάφερε να βρει δίχτυα κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Σταμάτης απέφυγε τον Κουτσίδη και σούταρε, ο Τζολάκης απέκρουσε προσωρινά και ο Λεμάνγκρ που πήρε το ριμπάουντ, με πλασέ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ στο 74’ (0-1) και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Καλογερόπουλος, Σουρλής, Κουτσίδης (81’ Τσέλιος), Μαρίνος, Φορτούνης (72’ Λιάτσος), Βοΐλης (62’ Αλγκασίμ Μπα), Πινακάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αστράς, Πετράκης, Καραμόκο (87’ Σούλτσε), Λίταινας, Λουκάς, Καλούσης, Μπαλογιάννης (84’ Ζιάκας), Κοζού, Νούσιος (72’ Λεμάνγκρ), Σταματής, Τιμπούε.