Με Φορτούνη και Ανδρούτσο η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β'

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έχει συμπεριλάβει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β' τόσο τον Φορτούνη όσο και τον Ανδρούτσο. Δείτε τους έντεκα και του Απόλλωνα Λάρισας.

Με Φορτούνη και Ανδρούτσο η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β'

Τον Απόλλωνα Λάρισας φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Β' (14:45, ERTSPORTS) σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού σε αυτό θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να παρακολουθήσει παίκτες και της πρώτης ομάδας.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η ομάδα του στο ματς με τους Θεσσαλούς. Στο αρχικό σχήμα βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος θα κάνει τη δεύτερη συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό Β'.

Βασικός είναι και ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος πλέον θα παίρνει παιχνίδι με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, αφού δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτινς. Το ίδιο ισχύει και για τον Μίχαλ Καρμπόβνικ που επίσης παίζει βασικός.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β' είναι η εξής: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Φορτούνης, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης Μαρίνος, Βοΐλης, Σουρλής, Πινακάς.

Οι έντεκα του Απόλλωνα Λάρισας είναι οι εξής: Αστράς, Πετράκης, Καραμόκο, Λίταινας, Λουκάς, Καλούσης, Μπαλογιάννης, Κοζού, Νούσιος, Σταματής, Τιμπούε.