Γεωργιάδης: «Παίξαμε στο χειρότερο γήπεδο που υπάρχει σε επαγγελματικό επίπεδο»

Στην ακαταλληλότητα του γηπέδου, ειδικά για την κατηγορία στην οποία χρησιμοποιείται, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης, έπειτα του 0-0 με τον ΠΑΟΚ Β΄.

Γεωργιάδης: «Παίξαμε στο χειρότερο γήπεδο που υπάρχει σε επαγγελματικό επίπεδο»

Στην ακαταλληλότητα του γηπέδου στάθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης, μετά την λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Β' (0-0), τονίζοντας πως οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να παίξουν ποδόσφαιρο, καθώς το γήπεδο είναι το χειρότερο που υπάρχει σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του «Γηραιού»:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν διαφορετικό από αυτό του πρώτου γύρου. Γιατί στον πρώτο γύρο είμασταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι. Όσον αφορά το σημερινό ματς, αν και δεν είναι αρμοδιότητα δική μου, πρέπει να πω πως παίξαμε στο χειρότερο γήπεδο που υπάρχει αυτή την στιγμή σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι ακατάλληλο και για τις δύο ομάδες αλλά και για τους ποδοσφαιριστές για να μην τραυματιστούν. Οφείλουμε όλοι μας και εμείς ως Ηρακλής, αλλά και κάθε ομάδα που βρίσκεται σε κάθε επαγγελματική κατηγορία, να παράγουμε και να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, με τον κόσμο να το απολαμβάνει.

Αλλά νομίζω πως σε αυτά τα γήπεδα είναι άκρως απαγορευτικό. Υπήρχε μεγάλος κίνδυνος πολλών αθώον, γι' αυτό πήγανε οι δύο ομάδες σε ένα πολύ άμεσο παιχνίδι και σε πολλές διεκδικήσεις.

Κάτι το οποίο μπορούμε να ανταποκριθούμε αλλά δεν είναι αυτό που έχουμε μάθει. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, ο Ηρακλής σε όποιο παιχνίδι και να παίζει πρέπει να κερδίζει. Το προσπαθήσαμε, γίνανε ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχουμε κάποιο τέρμα.

Αλλά όσο περνάει ο χρόνος, υπάρχει και η κούραση των παικτών με τα συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή, Τετάρτη. Συνεχίζουμε, είμαστε εδώ να αντιμετωπίζουμε την κάθε πρόκληση και αυτό θα κάνουμε, κοιτώντας την συνέχεια του πρωταθλήματος».