ΑΕΛ: Νέα συμβόλαια σε Θεοδωρόπουλο, Παπαγεωργίου

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πως οι Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου υπέγραψαν νέα συμβόλαια. Τις επόμενες ημέρες θα επεκτείνει το συμβόλαιο του και ο Θεολόγου.

ΑΕΛ: Νέα συμβόλαια σε Θεοδωρόπουλο, Παπαγεωργίου

Νέα συμβόλαια με την ΠΑΕ ΑΕΛ υπέγραψαν οι Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου ενώ τις επόμενες μέρες θα υπογράψει και ο Θεολόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Κατόπιν εισηγήσεως του κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη και με σύμφωνη γνώμη του κ. Αλεξίου Κούγια ανανεώνονται τα συμβόλαια του Κώστα Θεοδωρόπουλου και του Θανάση Παπαγεωργίου που είναι τα μόνα συμβόλαια από τους 35 παίκτες της ΑΕΛ που έληγαν στις 30/6/2022.

Το συμβόλαιο του Κώστα Θεοδωρόπουλου ανανεώνεται για δύο ακόμη χρόνια έως τις 30/6/2024 και του Θανάση Παπαγεωργίου έως την 30/6/2023 με προοπτική περαιτέρω ανανεώσεως.

Σημειωτέον ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι Λαρισαίοι και με πολύ μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με γεμάτες χρονιές.

Το ρόστερ της ΑΕΛ μετά από αυτή την ανανέωση απαρτίζεται από 31 Έλληνες παίκτες εκ των οποίων 16 είναι Λαρισαίοι, αλλά και οι υπόλοιποι είναι όλοι νεαρής ηλικίας από 16 έως 26 ετών και τρείς μεγαλύτεροι που είναι οι Όγκμποε (27 ετών), ο Νικολιάς (27 ετών) και ο Θεολόγου (30 ετών) και έχουν δύο και τρία χρόνια αντίστοιχα συμβόλαια.

Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι τις 30/6/2024 και ένας από τους πλέον αξιόλογους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ο Παντελής Θεολόγου του οποίου το συμβόλαιο λήγει την 30/6/2023».