Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β’ 1-2: Μεγάλο «διπλό» με ανατροπή! (highlights)

Η Καλαμάτα αν και έχανε με 1-0 κατάφερε να πάρει πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί του Παναθηναϊκού Β’ και μείωσε στους 4 βαθμούς από την κορυφή

Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β’ 1-2: Μεγάλο «διπλό» με ανατροπή! (highlights)

Η Καλαμάτα πήρε πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί του Παναθηναϊκού Β’ στο γήπεδο του Ασπροπύργου και μείωσε στους 4 βαθμούς την διαφορά της από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Άριαν Μπελά ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε τον έλεγχο της αναμέτρηση και κυρίως ήταν πολύ πιο ουσιαστική από τους «πράσινους» που… κατρακύλησαν στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο Παναθηναϊκός Β’ προηγήθηκε με κεφαλιά του Τσιριγώτη στο 23’, αλλά στη συνέχεια η «Μαύρη Θύελλα» ανέβασε στροφές και μέσα σε δύο λεπτά «καθάρισε».

Στο 38’ ο Τουρκοχωρίτης έκανε πέναλτι, με τον Τάτο να φέρνει το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Στο 40’ ο Θεοχάρης έκανε ένα λάθος γύρισμα προς τον Χριστογεώργο, με τον Λουκίνα να μπαίνει στην πορεία της μπάλας, να κάνει το πλασέ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της «πράσινης» εστίας.

Στο 68’ ο Παπατόλιος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα αλλά έχει προηγηθεί υπόδειξη για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 80’ κεφαλιά του Τσιριγώτη η μπάλα στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και άουτ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Βάθκεθ):Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (80’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Θεοχάρης (66’ Σερπέζης), Ηλιάδης (80’ Μαραθωνίτης), Καρβούνης (66’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (85’ Αλμπάνης), Τσιριγώτης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μπελά):Ταΐρης, Μοζέρ, Παυλίδης (76’ Μαβινγκά), Τάτος (44’ λ.τ. Φελίπε), Αναστασόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Λουκίνας (84’ Τσαγκαλίδης), Γρίβας (76’ Κόκκορης), Παπατόλιος (76’ Λουπάνο), Ματέους, Τσελεπίδης.