ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

ΠΑΟΚ Β' και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως γκολ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 20η αγωινστική της Super League 2

ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

Δίχως νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ Β' και Ηρακλή για την 20η αγωνιστική Super League 2, που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία.

Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν σε μια αναμέτρηση με μπόλικη τακτική.

Στο πρώτο μέρος ο «γηραιός» ήταν καλύτερος υποχρεώνοντας τον Πάμπλο Γκαρσία σε τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα, αλλά παρότι οι «ασπρόμαυροι» πήραν τα ηνία δεν κατάφεραν να βρουν τα δίχτυα του «γηραιού».

Έτσι η μεταξύ τους διαφορά (+1 υπέρ του «δικεφάλου») στη βαθμολογία του πρώτου ομίλου διατηρήθηκε αφού ο μεν ΠΑΟΚ Β' μετά από δύο σερί νίκες διατήρησε το αήττητο 9 αγώνων, ενώ οι «κυανόλευκοι» έφτασαν τα 5 ματς δίχως ήττα (2ν. - 3 ισοπ.)

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου (46′ Γιαξής), Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (80′ Γκορντεζιάνι), Φασίδης (46′ Κούτσιας), Τάχατος, Τζίμας (78′ Σμυρλής), Πανίδης (46′ Τσαούσης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Κωστούλας, Παπαστεριανός, Πηλιός, Πατράλης, Τόσκα (73′ Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο, Κάκκος, Τομάς, Μπαστακός (61′ Άλεξιτς).

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Αναστασιάδης (Σερρών)

Κίτρινες: Σαλαμούρας, Μανωλιούδης – Πήλιος, Παπαστεριανός