ΠΑΕ ΑΕΛ: «Κύριε Κλάτενμπεργκ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο»

Η ΑΕΛ κέρδισε τον Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο η διοίκηση διαμαρτύρεται για τη διαιτησία

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Κύριε Κλάτενμπεργκ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο»

Ανακοίνωση για τη διαιτησία από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

«Σήμερα κερδίσαμε μία πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή όπως είναι ο κ. Γράφας, που έχει αλλάξει την εικόνα της και έχει φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάνοντας μία καταπληκτική εμφάνιση επί 90 λεπτά, με σκορ που μας αδικεί.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά αντιμετωπίσαμε μία ακραία εχθρική διαιτησία από τον διαιτητή της Αθήνας Κωνσταντίνο Περράκη και τον πρώτο βοηθό Ηλία Παπαδόπουλο Μακεδονίας, ευτυχώς που η ομάδα ήταν καταιγιστική, γιατί οι δύο αυτοί έκαναν τα πάντα για να μην κερδίσουμε.

Ο διαιτητής άφησε το αντιαθλητικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα σε κάθε φάση ατιμώρητο, άφησε τους παίκτες του Απόλλωνα να έχουν σακατέψει στο ξύλο με εξοντωτικά κτυπήματα από πίσω τους Όγκμποε, Νικολιά, και Acuna, δίνοντας κίτρινη κάρτα όχι σε αυτούς που τους σακάτεψαν στο ξύλο, αλλά στον Όγκμποε που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί την 5η φορά.

Ανεκδιήγητη διαιτητική συμπεριφορά είχε και ο βοηθός Ηλίας Παπαδόπουλος, συνονόματος του Γιάννη Παπαδόπουλου που μας έριξε κατηγορία πέρυσι μαζί με το συνεταιράκι του τον Ζαχαριάδη, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 0-0 ανέκοψε 3 φορές με ανύπαρκτα οφσάιντ τους Acuna και Αbud Omar όταν έβγαιναν τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Κύριε Κλάτενμπεργκ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο», αναφέρει η διοίκηση της ομάδας της Λάρισας.