Ολυμπιακός Β'-Τρίκαλα 2-0: Επιστροφή στις νίκες με Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός Β' νίκησε 2-0 τα Τρίκαλα με τον Κώστα Φορτούνη να παίζει βασικός και να πετυχαίνει το πρώτο γκολ.

Ολυμπιακός Β'-Τρίκαλα 2-0: Επιστροφή στις νίκες με Φορτούνη

Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός Β' που επικράτησε με σκορ 2-0 του ΑΟ Τρίκαλα στο παιχνίδι που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Το γεγονός που σημαδεύει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην αγωνιστική δράση.

Μετά από 235 ημέρες από το φιλικό με τη Βόλφσμπεργκερ που υπέστη ρήξη χιαστού ο Φορτούνης αγωνίστηκε ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μάλιστα αυτός άνοιξε το σκορ στο ματς με τα Τρίκαλα όταν στο 25' με ένα φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αγριμάκη.

Με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Λιάτσος πήρε τη θέση του Φορτούνη. Στο 52' ο Ολυμπιακός Β' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαυρουδή, αλλά στο 72' "κλείδωσε" τη νίκη του με σουτ του Αποστολόπουλου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ολυμπιακός Β: Στουρνάρας, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Φορτούνης (46′ Λιάτσος), Καλογερόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Αλ – Καχτάνι (46′ Τσέλιος), Πινακάς.

Τρίκαλα: Αγριμάκης, Μανίσογλου, Ριζογιάννης, Ευθυμίου (33′ λ.τ Μυλόπουλος), Ιωαννίδης (63′ Γκοβίνας), Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Νιάρος, Κεχαγιάς, Πέλκας, Ελευθεριάδης.