Επιτροπή Διαχείρισης Πανθεσσαλικού: Καταγγέλλει λόγω ζημιών τη σύμβαση με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία και κατήγγειλε τη σύμβαση που έχει με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου λόγω ζημιών. 

Επιτροπή Διαχείρισης Πανθεσσαλικού: Καταγγέλλει λόγω ζημιών τη σύμβαση με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού αναφέρει ότι:

«Μετά και τις νέες εκτεταμένες ζημιές που μερικές δεκάδες ανεγκέφαλων, που δηλώνουν οπαδοί της Νίκης Βόλου, προκάλεσαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την υπάρχουσα σύμβαση με τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκης για τη χρήση του Σταδίου.

Προχωρούμε στην ενέργεια αυτή από την ανάγκη να προστατεύσουμε την περιουσία των πολιτών του Βόλου από την εγκληματική δράσης μιας ομάδας 50 – 100 αλητών, τους οποίους δυστυχώς η διοίκηση της Νίκης Βόλου, με την οποία κατά τα άλλα είχαμε μια πολύ καλή σχέση και συνεργασία, δεν μπορεί να απομακρύνει από τον χώρο, όπου άλλωστε ουδεμία θέση έχουν αφού μόνο τον αθλητισμό δεν αγαπούν και οι σκοποί τους είναι αλλότριοι.

Καλούμε, όλους τος παράγοντες του αθλητισμού, υπό το πρίσμα μάλιστα των τραγικών γεγονότων της Θεσσαλονίκης, να προστατεύσουν το χώρο από τέτοια αντικοινωνικά στοιχεία λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ώστε να επιστρέψουν στα γήπεδα οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι, οι οικογένειες με τα παιδιά τους.

Με εκτίμηση

Αναστάσιος Μπατζιάκας

Πρόεδρος Επιτροπής Διαχείρησης Πανθ/κου».