Επίσημο: Η επιστροφή του Φορτούνη στη δράση είναι γεγονός, παίζει στο Ολυμπιακός Β' - Τρίκαλα!

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού Β' για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα για τη Super League 2 (16/2, 15.00) και ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στη δράση. 

Επίσημο: Η επιστροφή του Φορτούνη στη δράση είναι γεγονός, παίζει στο Ολυμπιακός Β' - Τρίκαλα!

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ξανά εδώ! Μετά από τον τραυματισμό του το καλοκαίρι στο γόνατο και την εγχείρηση που υποβλήθηκε, έφτασε η στιγμή της επιστροφής.

Την Τετάρτη (16/2, 15.00) θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με τα Τρίκαλα για μερικά λεπτά, καθώς ο Αριέλ Ιμπαγάσα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στη δράση μετά από 237 μέρες. Ήταν 26 Ιουνίου 2021 όταν στο φιλικό με την Βολφσμπέργκερ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Στανς της Αυστρίας, τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να κάνει σχεδόν 7,5 μήνες υπομονή για να ξαναμπεί σε ρυθμό αγώνων.

Από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου έχει αρχίσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, το προσπάθησε να μπει νωρίτερα στους αγώνες του Ολυμπιακού Β', αλλά το τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας είχε ανάψει «κόκκινο». Τώρα έφτασε η στιγμή για να ξαναφορέσει τα... καλά του ο Φορτούνης μετά από πολλούς μήνες υπομονής και σκληρής δουλειάς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Παπαδούδης, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Νταμπό, Καρμπόβνικ, Φορτούνης, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Καλογερόπουλος, Αλκαχτάνι, Μαυρουδής, Ντόι, Νίκας, Μαρίνος, Αλμασάρι, Νίκολιτς, Λιάτσος, Βοΐλης, Πινακάς.