ΠΑΟΚ Β' - Ολυμπιακός Β' 1-0: Ο Πανίδης έκανε τη διαφορά

Ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β’ στο γήπεδο του Μακεδονικού με σκόρερ τον Πανίδη στο 62ο λεπτό. Ένταση, νεύρα, πολλές κίτρινες κάρτες και υβριστικά συνθήματα επί 90 λεπτά!

ΠΑΟΚ Β' - Ολυμπιακός Β' 1-0: Ο Πανίδης έκανε τη διαφορά

Με σκόρερ τον Πανίδη στο 62’ ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β’ για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Στο 18’ ο ΠΑΟΚ απείλησε με το σουτ του Τσαούση μετά το κόρνερ του Φασίδη και ένα λεπτό αργότερα…απάντησε ο Ολυμπιακός με τον Μαρίνο (μπλόκαρε ο Ταλιχμανίδης).

Στο 22’ μετά την ωραία ατομική ενέργεια του Τάχατου από δεξιά, ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον αρχηγό του και τον Τσαούση και αμέσως ο Ολυμπιακός έφυγε στην κόντρα με τον Τσέλιο που είχε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 μετά την έξοχη πάσα του Μαρίνου.

Ο Καραργύρης στο 49ο λεπτό σταμάτησε τον Τσαούση, μετά τη νέα σέντρα του Τάχατου από δεξιά ενώ στο 53’ ο Καραργύρης είπε όχι στον Πανίδη (κεφαλιά), βγάζοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ. Πέντε λεπτά μετά και πάλι ο Τάχατος από δεξιά δημιούργησε, ο Πανίδης βρήκε αέρα και στη συνέχεια το σουτ του Τσαούση κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Τελικά η υπεροχή του ΠΑΟΚ καρποφόρησε στο 62’ όταν μετά το κακό διώξιμο του Καραργύρη, ο Πανίδης έγινε κάτοχος της μπάλας από αριστερά και έκανε μια σέντρα σουτ με το αριστερό, ξεγέλασε τον κίπερ του Ολυμπιακού και έγραψε το 1-0.

Η ομάδα του Πειραιά στο 83' είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Λιάτσο (εκτέλεση φάουλ) για το 1-1 σε έναν αγώνα όπου είχε πάθος, νεύρα, ένταση, πολλές κίτρινες κάρτες αλλά υβριστικά συνθήματα επί 90 λεπτά!

Διαιτητής του αγώνα ο Τακίδης από το Κιλκίς. Την κίτρινη είδαν οι Μαρίνος, Φασίδης, Τζίμας, Ουεντραόγκο, Γκορντεζιάνι, Ξενιτίδης, Σμυρλής, Γιαξής, Καλογερόπουλος αλλά και οι Ιωσηφίδης, Ανατολάκης στους δύο πάγκους, στην ένταση που δημιουργήθηκε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τάχατος, Γιαξής, Σαλαμούρας (92' Μελετίδης), Φασίδης (70’ Γκορντεζιάνι), Τζίμας (78’ Σμυρλής), Τσαούσης, Πανίδης (70’ Ουεντραόγκο).

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Καλογερόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Ντόι (70’ Βοΐλης), Μαρίνος, Σουρλής, Τσέλιος (77' Λιάτσος), Πινακάς.