Παναθηναϊκός Β' - Αιγάλεω 0-1: Τον... πλήγωσε ο πρώην

Με γκολ του πρώην «πράσινου» Σέχου (58'), το Αιγάλεω επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού Β' στον Ασπρόπυργο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Τέταρτο διαδοχικό ματς μακριά από τις επιτυχίες και τρίτη σερί εντός έδρας ήττα για το «τριφύλλι». 

Παναθηναϊκός Β' - Αιγάλεω 0-1: Τον... πλήγωσε ο πρώην

Επιστροφή στις νίκες για το Αιγάλεω. Το «Σίτι» επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ του Παναθηναϊκού Β' στον Ασπρόπυργο σε εξ αναβολής αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής, παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα και μείωσε στους 4 τη διαφορά από την κορυφή.

Το ματς έκρινε ο μέχρι πρότινος «πράσινος», Χρήστος Σέχου. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τον εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα και εκείνος στο 58' πέτυχε το τέρμα που έκρινε το ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το «Σίτι» ήταν ανώτερο στο πρώτο μέρος. Κράτησε μπάλα και ήταν εκείνο που δημιούργησε φάσεις μπροστά από τα «καρέ» του Ξενόπουλου, με κύριους εκφραστές τους Αρναρέλλη και Τσλιγκίρη.

Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» φωνάζουν για πέναλτι στο 7ο λεπτό όταν η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνόμενου, ωστόσο ο διαιτητής Τζαμουτζαντώνης άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Στο σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη να έχουν την πρωτοβουλία και αφού απείλησαν με τον Παναγιώτου στο 52', ο Σέχου στο 58' έδωσε προβάδισμα στο Αιγάλεω.

Ο πρώην επιθετικός των «πράσινων», πήρε την πάσα από τον Αρναρέλλη και με πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «Σίτι».

Από και πέρα, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές του και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν έγινε επικίνδυνος και λίγο έλλειψε να βρεθεί πίσω με δύο τέρματα, όμως η προσπάθεια του Αρναρέλλη σταμάτησε στο δοκάρι.

Το Αιγάλεω κράτησε ανέπαφη την εστία του μέχρι το φινάλε και πανηγύρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια του να διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα. Από την άλλη, οι «πράσινοι» έμειναν 11οι και για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά απ' τις νίκες.

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: ΑΡαβίδης, Τσολακίδης (Αθηνών)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Σερπέζης (75' Καρβούνης), Αθανασακόπουλος, Αντωνίου (85' Καραμπάς), Κρυπαράκος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Μαραθωνίτης (64' Αλμπάνης), Μαρτίνης (75' Κούτσιας), Τσιριγώτης, Ηλιάδης (85' Ματσαδές).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου (75' Παπουτσογιαννόπουλος), Καλύβας, Βλάχος, Σταματάκης (63' Λάσκαρης), Τσιλιγκίρης (75' Ανδρέου), Σέχου (63' Τριμμάτης), Καθάριος (67' Πιαστόπουλος), Αρναρέλλης, Δημητριάδης