ΠΑΟΚ Β'-Καβάλα 1-1: Νέο στραβοπάτημα για τον «Δικέφαλο»

Ο ΠΑΟΚ Β' έμεινε στο 1-1 με την Καβάλα εντός έδρας σε εξ'αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2.

ΠΑΟΚ Β'-Καβάλα 1-1: Νέο στραβοπάτημα για τον «Δικέφαλο»

Ο ΠΑΟΚ Β' αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με την Καβάλα σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2.

O «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε για έκτο διαδοχικό παιγνίδι αήττητος, όμως έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις δύο νίκες στο ίδιο διάστημα. Έτσι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

Στον αντίποδα, η Καβάλα παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς παρά τον πρώτο βαθμό που πήρε μετά τις 30 Ιανουαρίου και την νίκη επί του Ηρακλή.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημά του, όμως ο ΠΑΟΚ Β' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Γκορντεζιάνι να αποφεύγει ωραία τρεις παίκτες της Καβάλας και να στρώνει την μπάλα στον Τζίμα, ο οποίος από τη μικρή περιοχή πλάσαρε για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να προσπαθούν για το γκολ και έφθασαν στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οκάν.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες «εξουδετέρωσαν» η μία την άλλη και έτσι το σκορ δεν άλλαξε.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/2, 14:45) τον Ολυμπιακό Β' ενώ η Καβάλα την ίδια ώρα θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Πόντου.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β': Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλους, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Γιαξής, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τάχατο, Τζίμας και Γκορντεζιάνι.

Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Σπάσιτς, Καραγιάννης, Μουσίγια, Ρέτσος, Σουλεϊμάν, Καϊούμπι , Σταμένκοβιτς.