Super League 2: Πέρασε και από την Καβάλα η πρωτοπόρος Βέροια (0-2)!

Η Βέροια νίκησε στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας την, ουραγό, τοπική ομάδα (2-0) και παρέμεινε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Super League 2

Super League 2: Πέρασε και από την Καβάλα η πρωτοπόρος Βέροια (0-2)!

Ούτε μισή ώρα δεν χρειάστηκε για να ...αρχειοθετήσει τη νίκη στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας η Βέροια διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στο 25ο λεπτό!

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, επικεφαλής του 1ου ομίλου της Super League 2 έριξε τους, ουραγούς, «Αργοναύτες» στο καναβάτσο χάρη στα τέρματα του Μούργου στο 10ο λεπτό και του Φοφανά στο 25ο λεπτό και στη συνέχεια διαχειρίστηκε το ματς κρατώντας τη νίκη.

Η Καβάλα έφτασε πολύ κοντά στο να μειώσει στο σκορ στο 37ο λεπτό, ωστόσο ο Βελλίδης αρχικά απέκρουσε το πέναλτι του Καϊούμπι, ενώ στη συνέχεια του στέρησε το γκολ και στη δεύτερη προσπάθειά του.

Στην επανάληψη το ματς δεν είχε πολλές συγκινήσεις με τους γηπεδούχους να γκρινιάζουν για την ακύρωση γκολ τους (για οφσάιντ στον Στίκα στο 29' και στο 81′ για επιθετικό φάουλ στον Βελλίδη).

ΚΑΒΑΛΑ (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Θωμαϊδης (40′ Μπάουμαν), Στίκας, Αρμάλας, Καραγιάννης (40′ Μουσίγια), Σπάσιτς, Έμπερτ, Καϊούμπι (65′ Γροσδάνης), Σαμπανίδης, Σταμένκοβιτς (85′ Οκάν).

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης (81′ Δημόπουλος), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Μούργος, Φοφανά (68′ Πόζογλου), Γιακουμάκης (90′ Καπνίδης), Πασάς (81′ Παπαχρήστος).