Νίκη Βόλου - Πανσερραϊκός 1-0: Από την άσπρη βούλα οι «κυανόλευκοι» (vids)

Με σκόρερ τον Τσουκαλά (20') σε ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Μέγας, η Νίκη Βόλου επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ του Πανσερραϊκού, επέστρεψε στα τρίποντα και κράτησε στις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. 

Νίκη Βόλου - Πανσερραϊκός 1-0: Από την άσπρη βούλα οι «κυανόλευκοι» (vids)

Επιστροφή στα τρίποντα για τη Νίκη Βόλου. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με το μίνιμουμ σκορ του Πανσερραϊκού, αφήνοντας τον στις θέσεις του υποβιβασμού (τελευταία νίκη τον Δεκέμβρη) στον βόρειο όμιλο της Super League 2.

Πολλά και δικαιολογημένα τα παράπονα των φιλοξενούμενων (εξέδωσαν ανακοίνωση στο ημίχρονο) αφού στη φάση που έκρινε το παιχνίδι, φαίνεται πως δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι. Την απόφαση του διαιτητή Μέγα, εκμεταλλεύτηκε ο Τσουκαλάς, όντας εύστοχος από την άσπρη βούλα στο 20' λεπτό της συνάντησης.

Πάντως οι «κυανόλευκοι» είχαν ευκαιρίες, κυρίως με τον Τζιώρα για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματικοί και το 1-0 έμεινε ως το φινάλε.

Κίτρινες: Τζιώρας, Κανίς, Μέτσε, Δημητρίου

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)

Οι ενδεκάδες

NIKH ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης (78' Πάνος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (67' Κουσκουνάς), Κάσσος, Βλαχομήτρος (67' Αθανασίου), Τζιώρας (90' Κυρίτσης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Κεφαλάς, Δημητρίου (85' Δημητρίου), Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (64' Έππας), Μαρκιόνι (78' Μαρκιόνι), Μέσσι, Κόνσι, Κανίς Παπαβασιλείου (46' Ντίαζ).