ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Λάρισας 3-0: Επέστρεψε στις νίκες (highlights)

Ο ΠΑΟΚ Β’ νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Λάρισας, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με δέκα παίκτες από το 36ο λεπτό. 

ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Λάρισας 3-0: Επέστρεψε στις νίκες (highlights)

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ Β’ κέρδισε 3-0 εύκολα τον Απόλλωνα Λάρισας που έπαιζε από το 36’ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Αστρά. Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Γκαρσία, πρώτη ήττα ύστερα από επτά αγώνες για τους Θεσσαλούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά, είχαν φάσεις και ένα δοκάρι (17’) με τον Χατζηστραβό, ο οποίος στο 32’ έκανε και το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά έμεινε με δέκα ο Απόλλων Λάρισας λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Αστρά και το έργο του ΠΑΟΚ Β’ έγινε ακόμη πιο εύκολο.

Στο 67’ ο Κούτσιας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0, μετά την ωραία προσπάθεια από δεξιά του Πανίδη και τη σέντρα με το αριστερό. Ο Πανίδης ο οποίος πέρασε στο ματς στο 59’ αφού…έφτιαξε το 2-0, στο 76’ πέτυχε με σουτ το 3-0.

Ο Τζίμας για τον ΠΑΟΚ λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την εισοδό του στον αγώνα είχε δοκάρι (δεύτερο στο ματς για τους νικητές).

ΠΑΟΚ Β’: Μπουργκάνης, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου (80’ Τζίμας), Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Γιαξής (71’ Μελετίδης), Γρόσδης, Χατζηστραβός (71’ Σαλαμούρας), Τσαούσης (46’ Τάχατος), Κούτσιας, Γκορτεζιάνι (59’ Πανίδης).

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Πετράκης (86’ Οικονομίκος), Τιβόνε, Γιαννίτσης, Νούσιος (38’ Μαντζάρης), Καλούσης (65’ Ευθυμιάδης), Χατζής, Ναραμόκο, Σταμάτης, Βίγια, Κόζου (46’ Μπαλογιάνννης).