Δεν «Χ»άρηκε ούτε με τη Νίκη Βόλου ο ΠΑΟΚ Β' (2-2) παρότι προηγήθηκε 2-0

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ Β' που, στο γήπεδο του Μακεδονικού,έμεινε στο 2-2, παρότι προηγείτο έως το 54' με 2-0 επί της Νίκης Βόλου, η οποία ισοφάρισε στο 93'!

Δεν «Χ»άρηκε ούτε με τη Νίκη Βόλου ο ΠΑΟΚ Β' (2-2) παρότι προηγήθηκε 2-0

«Όρθια», με σκορ 2-2, στο γήπεδο του Μακεδονικού έμεινε η Νίκη Βόλου, παρότι ως το 54ο λεπτό έχανε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ Β' στο εξ αναβολής ματς της 12ης αγωνιστικής

Οι Θεσσαλονικείς που προέρχονταν από ισοπαλία στην Λάρισα, δίχως γκολ, δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε την ομάδα της Μαγνησίας καίτοι είχαν βάλει τις βάσεις της επικράτησης στο 20λεπτο με τα γκολ των Κούτσια (πεν. 13') και Τζήμα (20').

Ωστόσο στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν κι όχι μόνο μείωσαν (54') με τον Τζιώρα, αλλά στο 93ο λεπτό ...ξέραναν τους αντιπάλους τους ισοφαρίζοντας με τον Παναγιωτίδη.

Έτσι οι Βολιώτες που προέρχονταν από την ήττα με τον Ολυμπιακό Β' (2-0), εκτός έδρας, διατηρήθηκαν στο +5 από τους «ασπρόμαυρους»

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Ταχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (53′ λ.τ Χατζηστραβός), Μελετίδης (70′ Καλουτσικίδης), Τσοπούρογλου (70′ Γαϊτανίδης), Κούτσιας, Τζίμας (70′ Γρόσδης).

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος (38′ Γκαρσία), Αθανασίου (53′ Βασιλείου), Ανδρέου (38′ Τσουκαλάς), Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Μέτσε, Κάσσος, Βλαχομήτρος.