Βοσνιάδης: «Εξοντωτικό το πρόγραμμα, λυγίσαμε» (vid)

Στο πολύ βαρύ πρόγραμμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β' ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης.

Βοσνιάδης: «Εξοντωτικό το πρόγραμμα, λυγίσαμε» (vid)

Η Νίκη Βόλου δεν τα κατάφερε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β' από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 2-0. Ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε περισσότερο στο εξοντωτικό πρόγραμμα, το οποίο έχει δυσκολέψει πολύ τους ποδοσφαιριστές του.

«Έχει χαθεί η μπάλα, λύγισε η ομάδα. Δεν είχαμε τις εντάσεις που θα έπρεπε. Σε 13 ημέρες έχουμε παίξει έξι παιχνίδια και πάμε για το έβδομο. Κάναμε ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο και δεχτήκαμε το γκολ. Όσο ήμασταν στο 0-0 κάναμε πράγματα. Στη συνέχεια έγιναν και κάποιες αλλαγές για να δώσουμε ανάσες σε παίκτες. Είχαμε πει όσο είμαστε μέσα στο παιχνίδι να κυνηγήσουμε το γκολ. Μετά το 2-0, όμως έπρεπε να δώσουμε ανάσες σε παίκτες γιατί ακολουθεί κι άλλο παιχνίδι.

Είναι εξοντωτικό αυτό που συμβαίνει με ποδοσφαιριστές που γυρίζουν από κορονοϊό να πηγαίνουν σε δύσκολο πρόγραμμα. Είναι δύσκολες οι εποχές που ζούμε, αλλά τουλάχιστον να κρατηθεί το επίπεδο του πρωταθλήματος ψηλά. Εμείς θέλουμε να μείνουμε στην εξάδα και να βάζουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης.