Ρόδος – Παναθηναϊκός Β’ 0-0: Ευχαριστημένοι και οι δύο

Ρόδος και Παναθηναϊκός Β' μοιράστηκαν τους βαθμούς στο «Νησί των ιπποτών» με την ισοπαλία 0-0, η οποία τους αφήνει ικανοποιημένους. Δοκάρι στο 51΄με τον Σιδερά είχαν οι φιλοξενούμενοι

Ρόδος – Παναθηναϊκός Β’ 0-0: Ευχαριστημένοι και οι δύο

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ρόδος και Παναθηναϊκός Β’ που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο «Νησί των Ιπποτών» για την 16η αγωνιστική της Superleague 2.

Το παιχνίδι κύλησε με την ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ να έχει αρκετές ευκαιρίες να πάρει το τρίποντο, κυρίως με τον Κρυπαράκο, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει και έτσι οι δυο ομάδες έμειναν στην «λευκή ισοπαλία».

Η πιο σημαντική φάση σημειώθηκε στο 51’. Μετά από αδράνεια στην άμυνα της Ρόδου, ο Μαραθωνίτης έφυγε μόνος του απέναντι από τον Θεοδωράκη, ο οποίος τον νίκησε με τα πόδια και παραχώρησε κόρνερ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αθανασακόπουλος, που σημάδεψε το κεφάλι του Σιδερά, όμως ο τελευταίος είδε την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι.

ΡΟΔΟΣ (Αντωνίου): Ρόδος: Θεοδωράκης, Μαρτσάκης, Σάντο, Καψάλης, Μαρκόφσκι (26’ Καραγεώργης), Μάρκοβιτς (58’ Σουλάι), Μίγγος (58’ Χύσι), Σταματελόπουλος, Τσάβεζ, Αδαμάκης (71’ Βουργουτζής), Παπάζογλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Σιδεράς, Αντωνίου, Κούτσιας, Θεοχάρης, Ηλιάδης (76’ Καρβούνης), Μαραθωνίτης (76’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.