Ολυμπιακός Β'-Νίκη Βόλου 2-0: Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Κωστή (Highlights)

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου και επέστρεψε στις νίκες χάρη στα γκολ των Κωστή (29') και Μαρίνου (51'). Στο 7' ο Κωστή έχασε πέναλτι.

Ολυμπιακός Β'-Νίκη Βόλου 2-0: Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Κωστή (Highlights)

Ο Ολυμπιακός Β' επέστρεψε στις νίκες στη Super League 2 επικρατώντας με σκορ 2-0 της Νίκης Βόλου στον Ρέντη. Κωστή (29') και Μαρίνος (51') τα γκολ των νικητών που στο 7' έχασαν και πέναλτι με τον Κωστή. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Κύπριο μεσοεπιθετικό, ενώ συνολικά απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο.

Κυριαρχικό ποδόσφαιρο έπαιξαν από τα πρώτα λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Αριέλ Ιμπαγάσα που ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Αλμωπό Αριδαίας. Η ομάδα του Πειραιά στο ματς με τη Νίκη Βόλου μπήκε στο γήπεδο και πίεσε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι φάνηκε να επηρεάζονται από αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.

Στο 7' ο Ολυμπιακός Β' είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά ο Κωστή αστόχησε σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μπα. Οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι το 29' όταν ο Κωστή αποφάσισε να πάρει το… αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι Πειραιώτες ανέβηκαν ακόμα περισσότερο από εκείνο το σημείο είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, όμως, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-0.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε ακόμα καλύτερο ρυθμό με τον Ολυμπιακό να είναι και πάλι ο κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του Αριέλ Ιμπαγάσα κυκλοφορούσαν πολύ ωραία τη μπάλα, είχαν ωραίους συνδυασμούς και έφταναν με ευκολία και ωραίο τρόπο στην αντίπαλη περιοχή. Στο 51'… έκρυψαν τη μπάλα με τον Κωστή να περνάει μία εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μαρίνο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Μπάγιτς και με πλασέ έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Η Νίκη Βόλου προσπάθησε να αντιδράσει στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, αλλά ο Ολυμπιακός είχε τον πλήρη έλεγχο και με πολύ σωστά τρεξίματα στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν και ο Ιμπαγάσα προχώρησε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Το 2-0 δεν άλλαξε με τον Ολυμπιακό να επικρατεί δίκαια και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Μικρογραφία

Ολυμπιακός Β'-Νίκη Βόλου 2-0

Γήπεδο: Αθλ. κέντρο Ρέντη

Διαιτητής: Κατόπης (Σάμου)

Σκόρερ: 29' Κωστή, 51' Μαρίνος

Κίτρινες: Ανδρέου

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός Β': Καραργύρης, Μπα (83' Πινακάς), Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Τσέλιος (86' Κουτσίδης), Καλογερόπουλος, Μαρίνος (81' Ντόι), Κίτσος, Κωστή, Σουρλής.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αθανασίου, Μέτσε (73' Κυρίτσης), Αλιατίδης (58′ Βασιλείου), Κυριακίδης, Βλαχομήτρος, Γκαρσία, Τσιμπούκας, Τσουκαλάς, Ανδρέου, Κάσσος (58′ Τζιώρας).

Το χαμένο πέναλτι του Κωστή

Το 1-0 από τον Κωστή

Το 2-0 από τον Μαρίνο