Απόλλων Λάρισας: Ανακοίνωσε τον Σταματή

Με τα χρώματα του Απόλλωνα Λάρισας θα αγωνίζεται πλέον ο πολύπειρος επιθετικός, Ανδρέας Σταματής

Απόλλων Λάρισας: Ανακοίνωσε τον Σταματή

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού, Ανδρέα Σαματή. Ο 29χρονος στράικερ που έχει φορέσει παλιότερα και τη φανέλα της ΑΕΚ, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλών: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Έλληνα επιθετικού Ανδρέα Σταματή.

Το ποιος είναι ο Σταματής το γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Φημίζεται για την δεινότητα του, στο σκοράρισμα και τις επιθετικές του αρετές.

Ο 29χρονος σέντερ φορ έχει πλούσια εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες, και προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν πέρυσι στα Τρίκαλα (με τον οποίο σε 26 συμμετοχές και σκόραρε 5 ), ενώ φέτος το πρώτο μισό αγωνίστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκη.

Ο Σταματής διακρίνεται για τη δύναμή του και το παιχνίδι με πλάτη, ενώ έχει φορέσει και τη βαριά φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία σκόραρε μάλιστα τρεις φορές στη Super League 1.

Αναλυτικά, το νέο απόκτημα του Απόλλωνα Λάρισας, έχει περάσει και από ΑΕΚ, Άρη, Τρίκαλα, Χανιά, Παναιγιάλειο, Ζάκυνθο, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Πιερικό, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο.

Τον Σταματή υποδέχτηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος τον ευχήθηκε να είναι υγιής και να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας, όσο μπορεί, στο επόμενο διάστημα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ανδρέα καλώς όρισες στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας».