Κηφισιά: Ανακοίνωσε τον Βαζ

Με τα χρώματα της Κηφισιάς θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο 27χρονος μέσος, Ρικάρντο Βαζ. 

Κηφισιά: Ανακοίνωσε τον Βαζ

Μία ακόμα προσθήκη ανακοίνωσε η Κηφισιά. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των βορείων προαστίων κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Ρικάρντο Βαζ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Πορτογάλος χαφ είχε αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στον ΟΦΗ από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι τον περασμένο Ιούλιο, σημειώνοντας πέντε τέρματα και μία ασίστ σε 40 συμμετοχές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Ricardo Vaz, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1994, ο Ricardo Vaz ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη Liga Sabseg της Πορτογαλίας με τη φανέλα της SC Covilha, με την οποία είχε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Estoril Praia της Πορτογαλίας, με την οποία είχε 11 συμμετοχές, οι 3 εκ των οποίων στο Europa League. Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή στην CF Reus Deportiu της Ισπανίας, με τα χρώματα της οποίας κατέγραψε 84 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέσα σε μια τετραετία.

Τον χειμώνα του 2019 αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ, έχοντας 37 συμμετοχές στη Super League 1 κι άλλες 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Το περσινό καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της SC Covilha, από την οποία τον απέκτησε η ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικούς και ομαδικούς στόχους».