Χανιά: Πήραν τον Νικόλη από τον Ολυμπιακό

Τον Νικήτα Νικόλη από τον Ολυμπιακό πήραν τα Χανιά

Χανιά: Πήραν τον Νικόλη από τον Ολυμπιακό

Τον αμυντικό Νικήτα Νικόλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, απέκτησαν τα Χανιά. Ο Νικόλης ήταν στον Ολυμπιακό από το 2016. Δύο χρόνια μετά υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και ήταν αρχηγός της Κ19 μέχρι πρότινος, παίζοντας και στον Ολυμπιακό Β’.

Η ανακοίνωση των Χανίων είναι η εξής:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικήτα Νικόλη, ο οποίος μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας για 2,5 χρόνια.

Γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 2002 και αγωνίζεται ως αμυντικός (κυρίως στο αριστερό άκρο). Από νεαρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα του τόπου του στη Ρόδο, τον Ηρακλή Λάρδου, για να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και να βρεθεί το 2016 στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Τον Ιανουάριο του 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και πριν καν συμπληρώσει τα 17 του χρόνια ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Στον Ολυμπιακό έμεινε μέχρι πρότινος ως αρχηγός της Κ19, καταγράφοντας την τελευταία του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα με τη Β ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2 απέναντι στον Πιερικό».

Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του ο Νικήτας Νικόλας δήλωσε τα εξής: «Ειναι ένα νέο επαγγελματικό βήμα για μένα τα Χανιά. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα και να εξελιχθώ και εγώ σαν παίκτης και μέσα από την ομάδα να πάρω πράγματα για το μέλλον. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά».