ΑΕΚ Β': Επιστροφή στις νίκες (1-0), από... αέρος, κόντρα στην Επισκοπή, στο ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ Β' στον παρθενικό της αγώνα στο ΟΑΚΑ επανέκαμψε στα τρίποντα (1-0) μ' αντίπαλο την Επισκοπή χάρη σε κεφαλιά του Κορνέζου και παρέμεινε επικεφαλής της βαθμολογίας του Β' Ομίλου της Super Leuage 2

ΑΕΚ Β': Επιστροφή στις νίκες (1-0), από... αέρος, κόντρα στην Επισκοπή, στο ΟΑΚΑ!

Στις νίκες επανήλθε, μετά τον εξ αναβολής αγώνα στο Αιγάλεω (όπου αναδείχθηκε ως τύποις γηπεδούχος ισόπαλη 1-1 με το τοπικό «Σίτι»...) η ΑΕΚ Β'.

Το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, στον παρθενικό αγώνα που έδωσε ως γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ, επικράτησε της Επισκοπής για την 15η αγωνιστική της Super League 2 με το μίνιμουμ σκορ και παρέμεινε επικεφαλής της βαθμολογίας του Β' Ομίλου ...παρέα με τον Λεβαδειακό.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε με καρφωτή κεφαλιά ο Κορνέζος στο 69ο λεπτό (από φάουλ του Ρουκουνάκη), με τον γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων», Γκίνη, να στερεί την ισοφάριση στις καθυστερήσεις στον Νταρζίσιο, σε τετ α τετ.

ΑΕΚ Β-Επισκοπή 1-0

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Αρβανίτης, Παρράς, Μπάμπης, Γερολέμου (89′ Κώτσιος), Τζούντα Γκαρσία (55′ Ρουκουνάκης), Ευθ. Χριστόπουλος, Αμούρ (81′ Ραντόνια), Ιατρούδης.

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλαντζής, Τσάβος, Τριντάντε, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Εμπόι, Σουμπασάκης (77′ Πέτρου), Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος (90′ Καραγιάννης), Νταρζίσιο.

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Αρμάκωλας (Κυκλάδων)

Κίτρινες: Παρράς – Ανδρικόπουλος

Κόκκινες: -