Παναθηναϊκός Β' - ΟΦ Ιεράπετρας 3-1: «Καθάρισε» με Αθανασακόπουλο!

Ο Παναθηναϊκός Β' επικράτησε άνετα με 3-1 του ΟΦ Ιεράπετρας για την 11η αγωνιστική της Super League 2.

Παναθηναϊκός Β' - ΟΦ Ιεράπετρας 3-1: «Καθάρισε» με Αθανασακόπουλο!

Επέστρεψε στις νίκες για ο Παναθηναϊκός Β' στο εξ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League 2, αφού επιβλήθηκε άνετα με 3-1 του ΟΦ Ιεράπετρας στη Λεωφόρο.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 22' ο Αθανασακόπουλος, ενώ ο ίδιος στο 33' έκανε και το 2-0, «καθαρίζοντας» επί της ουσίας από το πρώτο ημίχρονο το ματς για τους «πράσινους».

Στο 69' ο Τσιριγώτης έκανε το 3-0 για τον Παναθηναϊκό Β', ενώ οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν μόνο να μειώσουν σε 3-1 στο 73' εξαιτίας ενός αυτογκόλ του Βαγιαννίδη.

Στην 6η θέση ανέβηκαν οι «πράσινοι» με 17 βαθμούς αλλά και 3 ματς παραπάνω από την 5η Καλλιθέα, ενώ οι Κρητικοί, οι οποίοι μετρούσαν δύο σερί νίκες, έπεσαν στο 10η θέση με 15 βαθμούς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Βάθκεθ): Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης (43' Κούτσιας), Θεοχάρης, Αγιούμπ (68' Ηλιάδης), Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (68' Μπιλάλ), Σαρδέλης (83' Φρόκου), Τσιριγώτης.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Ψάνης, Ντι Λορέντζο, Κάρδαρης, Τορίμπιο (79' Κοντοές), Μεσιδόρο, Λεμονής, Μπενίτεθ (79' Ζήσης), Νεκούλ, Αντρεγκέν (89' Κάζο), Βουό.