Θεσπρωτός-Ολυμπιακός Β' 2-1: Δεύτερη σερί ήττα για τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός Β' των πολλών απουσιών ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από τον Θεσπρωτό για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Θεσπρωτός-Ολυμπιακός Β' 2-1: Δεύτερη σερί ήττα για τους Πειραιώτες

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο Ολυμπιακός Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ηττηθεί από την Αναγέννηση Καρδίτσας και ακολούθησαν οι αναβολές με Πιερικό και Ξάνθη. Στην Ηγουμενίτσα η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα πήγε με αρκετές απουσίες, οι οποίες αποδείχτηκε πως ήταν καθοριστικές για την εξέλιξη του αγώνα.

Η ομάδα του Πειραιά παρά το γεγονός πως έπαιξε χωρίς αρκετά βασικά στελέχη της προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 6' με σουτ του Βοΐλη. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο ξεκίνημα, αλλά από το 20' και μετά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους. Έτσι στο 22' ο Θεσπρωτός σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντίνου και ισοφάρισε.

Στην επανάληψη ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρκετά με τον Θεσπρωτό να είναι καλά κλεισμένος στην άμυνα του. Ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 82' όταν ο Μπονίγια με σουτ νίκησε τον Στουρνάρα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Θεσπρωτός: Κίναλης, Βαλιέντε, Ζβι (74′ Ντι Αλέσιο), Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Λύγκας, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (79′ Γώγος), Μπονίγια, Διγκόζης (79′ Βαταμίδης), Ρομέρο (68′ Ζιώγας)

Ολυμπιακός Β: Στουρνάρας, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Λιάτσος (71′ Ιμπαγάσα), Χριστοφιλόπουλος (64′ Σαπουντζής), Κεραμιδάς (79′ Νταλιάνι), Νίκολιτς, Βοΐλης, Ντόη, Πινακάς (79′ Κωστή).