ΑΕΚ Β’ – Λεβαδειακός 2-1: Του…έσπασε το αήττητο και τον έπιασε...(highlights)

Η ΑΕΚ με σκόρερ τον Γιούση (19’, 43’) και «κέρβερο» τον Χατζηεμμανουήλ…έσπασε το αήττητο του Λεβαδειακού (2-1) και τον έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου. 

ΑΕΚ Β’ – Λεβαδειακός 2-1: Του…έσπασε το αήττητο και τον έπιασε...(highlights)

Ο Λεβαδεικός μπήκε δυνατά, έκανε ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά ο Χατζηεμμανουήλ ήταν «ζεστός». Στο 19’ ο Γιούσης με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ Β’ και στο 32’ είχε μια ακόμη καλή στιγμή για το 2-0. Στο 35’ ο Χατζηεμμανουήλ σταμάτησε τον Μουτίνιο αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά δεν μπόρεσε να πει όχι στον έμπειρο Τζημόπουλο που έγραψε το 1-1.

Πριν από το τέλος του α’ μέρους η ΑΕΚ Β’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Γιούση (2-1, 43’), μετά την απόκρουση του Στογιάνοβιτς στην εκτέλεση φάουλ του Γερολέμου.

Ο Λεβαδειακός όπως και στο πρώτο μέρος ήταν και στην επανάληψη μπήκε δυνατά, είχε ευκαιρίες αλλά ο Χατζηεμμανουήλ είπε όχι στον Δούμτσιο στο 46’ και έξι λεπτά μετά ο Γερολέμου πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή σε κεφαλιά του Νίκα έσωσε την ΑΕΚ Β’.

Στο 87’ σουτ του Νίκα κόντραρε και πέρασε κόρνερ ενώ δύο λεπτά μετά ο Χριστακόπουλος από πλάγια θέση σούταρε άουτ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τζημόπουλος ύστερα από φάση διαρκείας σούταρε πάνω στην αγκαλιά του κίπερ της ΑΕΚ Β'.

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης (82’ Χριστόπουλος), Κορνέζος, Γιαννούτσος (38’ λ. τρ. Λάτσι), Μπούσης, Μπάμπης, Μουστακόπουλος (82’ Αρβανίτης), Γερολέμου, Γκαρσία (70’ Ραντόνια), Γιούσης, Ιατρούδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Νίλι, Λιάγκας, Τζημόπουλος, Βήχος (66’ Παναγιώτου), Μεχία, Κονέ (46' Νίκας), Χάμοντ, Πολέτο (81’ Συμελίδης), Μουτίνιο (90’ Μπαχανάκ), Δούμτσιος.