Άλεξιτς: «Στη Σερβία όλοι γνωρίζουν τον Ηρακλή»

Ο Κόστα Άλεξιτς μίλησε για την μεταγραφή του στον Ηρακλή

Άλεξιτς: «Στη Σερβία όλοι γνωρίζουν τον Ηρακλή»

Για την μεταγραφή του στον Ηρακλή, τους στόχους του και τους φίλους της ομάδας μίλησε ο Κόστα Άλεξιτς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή. Στην Σερβία όλοι γνωρίζουν τον Ηρακλή και είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Πριν έρθω συζήτησα με τον Γιώργο Κωστή που τον είχα προπονητή στην Αρμενία και μου είπε να μην το σκέφτομαι καν και να υπογράψω άμεσα στην ομάδα. Αγωνίζομαι ως «δεκάρι» αλλά έχω την ευχέρεια να παίζω και στις πτέρυγες και ως δεύτερος σέντερ φορ. Ειναι θέμα του προπονητή που θα με χρειαστεί.

Είμαι υποχρεωμένος να προετοιμαστώ κατάλληλα και μόλις μου δοθεί η ευκαιρία να δείξω τις δυνατότητες μου. Οι φίλαθλοι της Ελλάδας μοιάζουν με αυτούς της Σερβίας και είναι αρκετά ένθερμοι και ανυπομονώ να αγωνιστώ για να ζήσω την ατμόσφαιρα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 25χρονος μεσοεπιθετικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βοϊβοντίνα και στην συνέχεια βρέθηκε στην Τσουκαρίτσκι έχοντας συνολικά 13 συμμετοχές. Ενδιάμεσα δόθηκε δανεικός στην OFK Μπετσέϊ (13 συμμετοχές) και στην Νάμπρεντακ (5 συμμετοχές). Την περίοδο 2020-21 φόρεσε την φανέλα της σερβικής Ιντίγια έχοντας 38 συμμετοχές με ένα γκολ.

Στη φετινή σεζόν βρέθηκε στην Αρμενία και την Σεβάν όπου σε οκτώ αγώνες πέτυχε δυο γκολ.