Η Καβάλα θέλει τον Μήτρογλου, τι λέει ο Χαντιτάγκι

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο πόθος της Καβάλας και του Αλεξάντερ Χαντιτάγκι. Τι λέει ο ο μεγαλομέτοχος για τον άσο του Άρη αλλά και τον Απόστολο Βέλλιο.  

Η Καβάλα θέλει τον Μήτρογλου, τι λέει ο Χαντιτάγκι

Για το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί Μήτρογλου, αλλά και για το όραμά του στην Καβάλα, μίλησε στο Metropolis 95,5, ο μεγαλομέτοχος της Αλεξάντερ Χαντιτάγκι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον για Μήτρογλου:

«Προφανώς και θα θέλαμε να είχαμε παίκτες όπως ο Μήτρογλου και με αυτό το βιογραφικό. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα, αλλά θα θέλαμε να τον είχαμε στην Καβάλα γιατί θέλουμε να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα. Από τον ίδιο εξαρτάται αν θα ήθελε να έρθει εδώ και να μάθει για εμάς και το όραμα που έχουμε για την Καβάλα. Το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα για εμάς».

Για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη βίζα των Αλίμι και Χοσεινπούρ:

«Είναι μπερδεμένη η κατάσταση. Έχουμε υπογράψει εδώ και έναν μήνα με τους δυο ποδοσφαιριστές, αλλά δεν μπορεί να εκδοθεί τη βίζα τους για να έρθουν στην Ελλάδα και να ενταχθούν στην ομάδα μας».

Για τις κινήσεις της Καβάλας και πόσες ακόμα μεταγραφές ακόμα θα γίνουν:

«Έχουμε αποκτήσει 15 παίκτες, αλλά συνολικά είναι 22 και θα πάμε για άλλες πέντε ακόμα κινήσεις. Θα έχουμε στο ρόστερ μας και παίκτες από τη Super League 1 που θα τους πάρουμε με τη μορφή δανεισμού».

Για την επιλογή Νούρι και το όραμά του στην Καβάλα:

«Θέλουμε να οργανώσουμε κάτι διαφορετικό με τον κ. Νούρι στην Καβάλα και ειδικά στις ακαδημίες. Κύριο στόχος από την πλευρά μου είναι να αποκτήσω 2-3 ομάδες όπως η Red Bull με τη Σάλτσμπουργκ και την Λειψία και να παράγω ποδοσφαιριστές. Θέλω μέσα στον επόμενο ένα χρόνο να το έχω κάνει πράξη και να έχω αγοράσει άλλη ομάδα για να πετύχω το εγχείρημά μου.

Φέτος υπολογίζω ότι θα ξοδέψουμε περίπου 2 εκατ. ευρώ και δεν υπάρχει τρόπος να γίνουν απόσβεση αυτά τα χρήματα γιατί τα λεφτά από την τηλεόραση είναι λίγα και ο κόσμος δεν επιτρέπεται να έρχεται στο γήπεδο. Εδώ δεν ήρθαμε για έναν χρόνο, αλλά για τουλάχιστον πέντε χρόνια και θέλουμε να πάρουμε παίκτες όπως ο Βέλλιος και ο Μήτρογλου. Δεν μου αρέσει να χάνω, παρά μόνο να κερδίζω. Ο στόχος μας είναι η Καβάλα να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία. Στόχος, φέτος είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Για τον προπονητή είναι δύσκολο να διαχειριστεί 25 διαφορετικούς παίκτες».

Για τον Βέλλιο: «Έχουμε δείξει ενδιαφέρον και έχουμε κάνει κίνηση και συζήτηση με τον σύλλογο που ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Θα θέλαμε παίκτες στην ομάδα μας όπως ο Βέλλιος και ο Μήτρογλου».