Λεουτσάκος :Αν έχουμε κι άλλες αναβολές, θα πρέπει να βρεθεί λύση.

Ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μίλησε ανοιχτά με αφορμή τις πολλές αναβολές παιχνιδιών εξαιτίας των κρουσμάτων του κορονοϊού για το πόσο εφικτό είναι να διεξαχθούν τα παιχνίδια στις σωστές ημερομηνιές. 

Λεουτσάκος :Αν έχουμε κι άλλες αναβολές, θα πρέπει να βρεθεί λύση.

Με μόλις 2 αγώνες να διεξάγωνται κανονικά στις 2 τελευταίες αγωνιστικές της Super League 2 εξαιτίας των κρουσμάτων του κορονοϊού, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ τόνισε πως έχει προνοήσει για να κυλήσουν όλα ομαλά στο θέμα με τις ημερομηνίες. «Ως τώρα οι ημερομηνίες μας βγάζουν οριακά. Εχουμε προνοήσει και έχουμε αφήσει κάποιες κενές ημερομηνίες, γιατί ξέραμε ότι θα είχαμε αναβολές λόγω κορωνοϊού. Αν έχουμε κι άλλες αναβολές, θα πρέπει να βρεθεί λύση. Τον Μάιο έχουμε τα μπαράζ και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω. Αντε να πάμε 10-15 ημέρες μετά. Θα βρούμε τον τρόπο»

Σε ερώτηση για τις αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο σημείωσε «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Super League. Περιμένουμε τις προτάσεις της και θα καταθέσουμε κι εμείς. Θα ζητήσουμε και την αρωγή της Πολιτείας. Συζητάμε αν θα υπάρξουν δύο τερματοφύλακες θετικοί, πώς θα παίξει μια ομάδα; Είναι και το ζήτημα των rapid και των pcr τεστ. Αυτή τη στιγμή το μόνο έσοδο των ομάδων είναι από το τηλεοπτικό συμβόλαιο».