Βέροια: Πήρε τον Καπνίδη

Παίκτης της Βέροιας και επίσημα ο Αντώνης Καπνίδης. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Βέροια: Πήρε τον Καπνίδη

Η Βέροια με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την απόκτηση του 29χρονου Έλληνα επιθετικού, Αντώνη Καπνίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στην Λιθουανική Πανεβέζις.

Η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Από την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Αντώνη Καπνίδη. Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 15 Αυγούστου 1992, ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο κέντρο της επίθεσης και έχει θητεύσει σε Άρη, Εργοτέλη, Καβάλα, Ξάνθη κ.α. ενώ πιο πρόσφατος σταθμός της καριέρας του ήταν η Α’ Εθνική του Λιθουανικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα η FK Panevezys.

Ο Αντώνης Καπνίδης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν και ενσωματώνεται άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας».

Ανακοίνωση υπήρξε και για τον Κουατένγκ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Στα γραφεία της ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ βρέθηκε σήμερα το νέο απόκτημα της ομάδας Charles Kwateng. Τον ποδοσφαιριστή καλωσόρισαν ο γενικός διευθυντής Γιώτης Τσαλουχίδης και ο εκπρόσωπος της διοίκησης Κωνσταντίνος Μπίκας. Από αύριο Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, ο Kwateng ενσωματώνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τίθεται άμεσα στη διάθεση του προπονητή της Βασίλισσας του Βορρά, Παύλου Δερμιτζάκη».