Αιγάλεω: «Κατήγγειλε ανύπαρκτο συμβάν»

Η ΠΑΕ Αιγάλεω απάντησε στις καταγγελίες του ΠΣΑΠΠ και της ΑΕ Κηφισιάς για την επίθεση σε ποδοσφαιριστή της ομάδας των Βορείων Προαστίων

Αιγάλεω: «Κατήγγειλε ανύπαρκτο συμβάν»

Η ΠΑΕ Αιγάλεω απάντησε στις καταγγελίες του ΠΣΑΠΠ και της ΑΕ Κηφισιάς για την επίθεση σε ποδοσφαιριστή της ομάδας των Βορείων προαστίων στο μεταξύ τους ματς. Όπως τονίζει το Αιγάλεω, σε καμία έκθεση των διαιτητών, παρατηρητών και Αστυνομίας δεν υπήρξε ουδεμία αναφορά στο δήθεν συμβάν με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς ή παρεμφερές συμβάν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Σίτι» αναφέρει τα εξής:
«Αναφορικά με την ανακοίνωση -παρέμβαση του ΠΣΑΠΠ για το φερόμενο επεισόδιο στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα Αιγάλεω- Κηφισιά, η θέση μας ως ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 είναι η κάτωθι :

Αξιωματούχοι του αγώνα σύμφωνα με τον ΚΑΠ είναι ο διαιτητής και ο παρατηρητής καθώς και η δύναμη της Αστυνομίας που αποστέλλει η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής. Σε καμία έκθεση των ως άνω προσώπων δεν υπήρξε ουδεμία αναφορά στο δήθεν συμβάν με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς ή παρεμφερές συμβάν.
Οι λεκτικές μικροεντάσεις - κοκορομαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών είναι απολύτως σύνηθες φαινόμενο, πλην όμως απουσίαζαν παντελώς από τα αποδυτήρια του εν λόγω αγώνα.

Προκαλεί σε όλους και ειδικά σε εμάς, αλγεινή εντύπωση ότι ένα συνδικαλιστικό όργανο με θητεία και ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα όπως ο ΠΣΑΠΠ βιάστηκε να καταγγείλει ένα ανύπαρκτο συμβάν που δεν επιβεβαιώνεται από καμία έκθεση αξιωματούχου αγώνα ή αναφορά της Αστυνομίας. Θα συστήναμε στον ΠΣΑΠΠ λίγη σκέψη, έρευνα και συνολική θεώρηση του κάθε συμβάντος που τηλεφωνικά αφηγείται ένα μέλος του.

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ιστορικά παρέχει άριστη φιλοξενία στις αντίπαλες ομάδες εντός και εκτός αποδυτηρίων και δεν διαπνέεται από αισθήματα βίας, τραμπουκισμών και προπηλακισμών.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, που μια και μόνο όψη έχει, αυτή που εκτέθηκε ανωτέρω».