ΠΣΑΠΠ: «Να διώκονται ποινικά»

Η Κηφισιά κατήγγειλε τη φιλοξενία του Αιγάλεω και ο ΠΣΑΠΠ κάλεσε τη Super League 2 να μεριμνήσει για να μην επαναληφθούν ανάλογα γεγονότα. 

ΠΣΑΠΠ: «Να διώκονται ποινικά»

Την αντίδραση του ΠΣΑΠΠ προκάλεσε η καταγγελία της Κηφισιάς για όσα έγιναν στο παιχνίδι με το Αιγάλεω.

«Ο Σύνδεσμος επικοινώνησε άμεσα με τον ποδοσφαιριστή και βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ θέλουμε να τονίσουμε πως τέτοιες πράξεις δεν πρέπει μόνο να στηλιτεύονται αλλά και να διώκονται ποινικά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΠΣΑΠΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠΠ για τα όσα έλαβαν χώρα στο ματς του Αιγάλεω με την Κηφισιά και φυσικά τα όσα κατήγγειλαν οι φιλοξενούμενοι.

«Ο ΠΣΑΠΠ καταγγέλλει την επίθεση από αγνώστους που δέχθηκε συνάδελφός μας της Κηφισιά Α.Ε. στη χθεσινή αναμέτρηση με το Αιγάλεω Α.Ο. και η οποία κατέληξε, αν είναι δυνατόν, σε χειροδικία στα αποδυτήρια.

Ο Σύνδεσμος επικοινώνησε άμεσα με τον ποδοσφαιριστή και βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ θέλουμε να τονίσουμε πως τέτοιες πράξεις δεν πρέπει μόνο να στηλιτεύονται αλλά και να διώκονται ποινικά.

Καλούμε τη διοργανώτρια αρχή της Super League 2 να μεριμνήσει ώστε να ελέγχονται εξονυχιστικά ποιοι και με ποια ιδιότητα βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια των αναμετρήσεων της κατηγορίας, όπως και φυσικά να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών».