Καλλιθέα – ΑΕΚ Β’ 1-0: Τέλος στο αήττητο των «κιτρινόμαυρων»

Η Καλλιθέα με γκολ του Κωστίκα στο 79’ κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» για την 10η αγωνιστική της Super League 2 και έβαλε τέλος στο αήττητο των «κιτρινόμαυρων» στην κατηγορία.

Καλλιθέα – ΑΕΚ Β’ 1-0: Τέλος στο αήττητο των «κιτρινόμαυρων»

Στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» γράφτηκε ο επίλογος του αήττητου της ΑΕΚ B’ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Η Καλλιθέα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα της, κέρδισε 1-0 την «Ένωση» για την 10η αγωνιστική στον θεσμό και με το αποτέλεσμα αυτό «γκρέμισε» τους κιτρινόμαυρους» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Κωστίκας στο 79’, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι μόλις δύο λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και είχαν δύο δοκάρια, αρχικά στο 33’ με τον Νάτση σε μία εντυπωσιακή τριπλή χαμένη ευκαιρία της Καλλιθέας και εν συνεχεία στο 47’ με κεφαλιά του Κύργια.

Η ΑΕΚ B’ με την σειρά της δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της και δεν αξιοποίησε τις όποιες επιθετικές της προσπάθειες κυρίως στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να μην αποσοβήσει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής ήταν ο Γρηγόριος Ριγόπουλος (Ηλείας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Βοσνιάδης, Κοντοχρήστος (62’ Βασιλούδης), Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας (77’ Χατζηδίμπας), Ρέντζας, Τσιντόνης (77’ Κωστίκας), Μπουλούλης, Νάτσης, Μουνιέ, Μαρουκάκης (71’ Κονέ)

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Αρβανίτης (46’ Ρουκουνάκης), Γιαννούτσος, Μπούσης (73’ Κάτσικας), Μουστακόπουλος, Ραντόνια (60’ Παρράς), Γερολέμου (60’ Αμούρ), Χριστόπουλος Ευθ., Γιούσης (73’ Γ. Γκαρσία), Κοσίδης