Ολυμπιακός Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1: Έσπασε το αήττητο ο Αθανασιάδης

Με τον Κλάους Αθανασιάδη να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε τον Ολυμπιακό Β’ με 1-0 στο Κερατσίνι. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Πειραιά στο πρωτάθλημα της Super League 2. 

Ολυμπιακός Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1: Έσπασε το αήττητο ο Αθανασιάδης

Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 των Πειραιωτών στο Κερατσίνι με τον Αθανασιάδη να σκοράρει στο 25ο λεπτό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτή είναι η πρώτη ήττα της ομάδας του Αριέλ Ιμπαγάσα στο πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν με τη νίκη τους στην 3η θέση και στους 19 βαθμούς, όντας στο -3 από την πρωτοπόρο Ξάνθη που έχασε στη Λάρισα και στο -2 από τη δεύτερη Βέροια.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στον αγώνα του «Παναγιώτης Σαλπέας» και έφτασε κοντά στο να ανοίξει στο σκορ στο 9’, το σουτ του Κίτσου όμως έδιωξε δύσκολα ο Θεολόγης στη γωνία του.

Η Αναγέννηση όπως είπαμε κατάφερε να προηγηθεί στο 25’ με σουτ του Αθανασιάδη με τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν και να βγάζουν αντίδραση αμέσως μετά, τα σουτ των Ντόι και Ξενιτίδη όμως σταμάτησαν στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προχώρησε σε διορθωτική κίνηση στην ανάπαυλα, περνώντας τον Βοΐλη αντί του Μαυρουδή με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται με δύο φορ.

Ο Καραργύρης φώναξε «παρών» σε σουτ των Βιδάλ και Αθανασιάδη κρατώντας έτσι τον Ολυμπιακό σε απόσταση βολής με τους παίκτες του Ιμπαγάσα να πιέζουν πολύ στο τελευταίο 20λεπτο.

Ο Μπα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 70’ μην μπορώντας όμως να νικήσει τον Θεολόγη ενώ η είσοδος των Πινακά και Σπυριδάκη στο παιχνίδι έκανε ακόμα πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό.

Το σουτ του πρώτου έφυγε ελάχιστα έξω για να ακολουθήσει νέο σουτ του Μπα με την ίδια κατάληξη ενώ η τελευταία καλή στιγμή ήταν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά η προσπάθεια του Ξενιτίδη έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Αποστολόπουλος (82’ Σπυριδάκης), Καλογερόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Ντόι, Ξενιτίδης, Μαυρουδής (46’ Βοΐλης), Λιάτσος (73’ Πινακάς), Κίτσος, Α. Μπα.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Θεολόγης, Κουτρομάνος, Σταμόπουλος, Βιδάλ, Γκόλιας, Μπάλλας, Πολίτης, Μπενγκόα, Αθανασιάδης, Κοτσώνης, Μπραμπίγια.