Επίσημο: Επέστρεψε στην Καβάλα ο Θωμαΐδης

Παίκτης της Καβάλας και επίσημα ο Δημήτρης Θωμαΐδης. Ο 21χρονος μέσος, ο οποίος από μικρή ηλικία πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον ΑΟΚ, αγωνιζόταν στον Νέστο Χρυσούπολης.

Επίσημο: Επέστρεψε στην Καβάλα ο Θωμαΐδης

Η Καβάλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Θωμαΐδη την Τρίτη (28/12). Την τελευταία διετία σε επίπεδο Football League είχε 28 συμμετοχές με την ομάδα της Καβάλας, στην οποία και επιστρέφει.

Η ανακοίνωση της Καβάλας:

«Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα ανακοινώσουμε δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον Δημήτρη Θωμαΐδη. Ένα δικό μας παιδί που παρέμεινε πιστό στον σύλλογο της καρδιάς του μέχρι την ύστατη στιγμή και μετά από μια μικρή περίοδο απουσίας, επέστρεψε και πάλι στο ποδοσφαιρικό του λιμάνι.

Οι συστάσεις για τον Δημήτρη είναι περιττές καθώς πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που υπηρέτησε τον σύλλογο μας από πολύ μικρή ηλικία και φυσικά έναν εκ των αρχηγών της περσινής δευτεραθλητριας ομάδας στην Football League. Δημήτρη καλώς επέστρεψες!!!».

Ο 21χρονος μέσος, που από μικρή ηλικία πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον ΑΟΚ, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Νέστο Χρυσούπολης.