Αναγέννηση Καρδίτσας: Τρία κρούσματα πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό Β’

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενημέρωσε πως τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Θυμίζουμε πως οι Θεσσαλοί την Τετάρτη (29/12, 15.00) παίζουν με τον Ολυμπιακό Β’. 

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τρία κρούσματα πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό Β’

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ενημέρωσε ότι κατά τον καθιερωμένο έλεγχο με τη διαδικασία PCR – Τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας διαγνώστηκαν θετικοί.

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει, ότι κατά τον καθιερωμένο έλεγχο με τη διαδικασία PCR – Τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, τρεις ποδοσφαιριστές μας διεγνώσθησαν θετικοί. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ήδη απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες που έχουν ορισθεί από τις αρμόδιες αρχές. Να τονισθεί πως όλα τα μέλη του Συλλόγου τηρούν αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ ήδη έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση στο προπονητικό μας κέντρο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας.

Θυμίζουμε πως η Αναγέννηση Καρδίτσας την Τετάρτη (29/12) παίζει με τον Ολυμπιακό Β’.

Μάλιστα άλλαξε έδρα το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Super League 2. Η ομάδα του Πειραιά θα υποδεχτεί στο Κερατσίνι τους Θεσσαλούς την Τετάρτη (29/12, 15:00).

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Β - ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου "Π. Σαλπέας" αντί του Π.Κ. Ρέντη, όπου αρχικά είχε ορισθεί (29.12.21 - 15:00)», έχει ενημερώσει σχετικά ο Ολυμπιακός εδώ και λίγες ημέρες.